Φόρμα αναζήτησης

Μέγκαν: Ξεκίνησε «ιδιαίτερα» με εντολή της βασίλισσας Ελισάβετ…

Για το λόγο αυτό η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να την εκπαιδεύσει. Έτσι δάνεισε στη Μέγκαν, μία από τις πιο έμπιστες βοηθούς της, μία 49χρονη γυναίκα από την Αυστραλία που ακούει στο όνομα Samantha Cohen, προκειμένου να τη βοηθήσει να προετοιμαστεί για τη νέα της βασιλική ζωή.

Η Samantha Cohen, η ιδιωτική βοηθός και γραμματέας της βασίλισσας, μετακόμισε ήδη από το Μπέκινγχαμ στο Κένσιγκτον και λέγεται, πως η Δούκισσα του Σάσεξ είναι έτοιμη για την εξάμηνη εκπαίδευσή της. Η 49χρονη θα καθοδηγήσει τον Χάρι και την Μέγκαν μέσα σε αυτόν τον πρώτο χρόνο του γάμου τους, ενώ έπαιξε ήδη σημαντικό ρόλο τόσο στον γάμο τους, όσο και στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση μετά το γάμο.

«Θα είναι έξι μήνες ακρόασης. Θα ακούει πολλές συμβουλές από μεγάλο εύρος ανθρώπων. Θα προχωρήσει στην όλη διαδικασία με ταπεινοφροσύνη. Δεν πρόκειται όμως να είναι μια ήρεμη διαδικασία. Θα έχει πολύ δουλειά. Ωστόσο, έχει δουλέψει πολύ και ξέρει πως είναι να έχεις ένα πραγματικά βαρύ πρόγραμμα» αναφέρει μια πηγή από το παλάτι.