Φόρμα αναζήτησης

Μέγκαν Μαρκλ: «Ο πατέρας μου δε θα είναι στο γάμο μου»

Τις τελευταίες μέρες είχε δημιουργηθεί ένα,… αλαλούμ σχετικά με το αν ο Τόμας Μαρκλ θα συνοδεύσει την κόρη του Μέγκαν στο γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, το προσεχές Σάββατο. Σήμερα, δυο μέρες πριν από τη «μεγάλη στιγμή», η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια.

Με μια γραπτή ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσινγκτον, την επίσημη κατοικία του πρίγκιπα Χάρι και συντόμως της ίδιας της 36χρονης ηθοποιου, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

 

«Δυστυχώς, ο πατέρας μου δεν θα είναι παρών στο γάμο. Πάντα ενδιαφερόμουν για τον πατέρα μου και ελπίζω να του δοθεί ο χώρος που χρειάζεται για να επικεντρωθεί στην υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους πάντες για τα γενναιόδωρα μηνύματα συμπαράστασης. Να ξέρετε πόσο πολύ ο Χάρι κι εγώ ανυπομονούμε να μοιραστούμε την σπουδαία μέρα μας μαζί σας το Σάββατο». αναφέρει η ανακοίνωση της Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο απουσιάζει κάθε αναφορά στο θέμα των στημένων φωτογραφιών του πατέρα της αλλά και όσα φαίνεται να της καταλογίζει η ετεροθαλής αδελφή της, Σαμάνθα.