Φόρμα αναζήτησης

Μέγκαν Μαρκλ: δεν είναι έγκυος; Η νέα θεωρία συνωμοσίας

Η φουσκωμένη κοιλιά της Μέγκαν Μαρκλ έχει πρωταγωνιστήσει σε κάθε είδηση που αφορά κάθε νέα εμφάνιση της δούκισσας του Σάσεξ από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και μετά. Όπως πολλές μητέρες άλλωστε, έτσι και η ίδια προσπαθεί να την επιδεικνύει διαρκώς.

Η Daily Mail μάλιστα με ένα βίντεο από όλες τις τελευταίες της εμφανίσεις δείχνει τους τρόπους με τους οποίους η δούκισσα τη χρησιμοποιεί την φουσκωμένη κοιλίτσα της ώστε να βεβαιωθεί ότι όλα τα βλέμματα, και φυσικά τα φλας, θα είναι στραμμένα πάνω της. Οι στυλιστικές επιλογές και τα διαρκή χάδια είναι δύο από τους τρόπους.Τι λένει όμως οι ειδικοί;

 

Μιλώντας στη βρετανική ταπλόιντ ο στυλίστας Λούκας Αρμιτάζ παρατήρησε ότι η δούκισσα έχει αποφύγει σε μεγάλο βαθμό να φοράει ρούχα εγκυμοσύνης, ενώ αντίθετα προτιμά κομμάτια σχεδιαστών το οποία ταιριάζουν άνετα γύρω από την κοιλίτσα της. Όπως σημειώνει ένα άλλο έξυπνο τρικ που χρησιμοποιεί είναι ο συνδυασμός χρωμάτων που αναδεικνούν την κοιλίτσα της.

«Απολαμβάνει να είναι έγκυος και γνωρίζει ότι αυτό είναι που θέλει να δει ο κόσμος στις δημόσιες εμφανίσεις της», εξήγησε ο στυλίτσας.

Τα σχόλια δεν σταματούν πάντως: 

  • Ενα βίντεο δείχνει την Μέγκαν Μαρκλ να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό της, να ψάχνει με το βλέμμα της πού είναι οι κάμερες και να να ανοίγει την πλευρά του παλτό της προς τα εκείνους, για να φωτογραφίσουν την κοιλιά της. Είναι απλά ενοχλητική η συμπεριφορά της. 
  • Αναρωτιέμαι αν ο πρίγκιπας Χάρι το ξέρει για την ψεύτικη εγκυμοσύνη ή αν του το κρατούν και αυτούνου κρυφό. Λες να κοιμούνται σε διαφορετικές κρεβατοκάμερες; 
  • Μου φαίνεται ή το βλέπετε και εσείς ότι η κοιλιά της Μέγκαν Μαρκλ είναι ψεύτικη; 
  • Εχω μια θεωρία ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι στην πραγματικότητα έγκυος και έχουν μια παρένθετη μητέρα. 
  • Πολλοί πιστεύουν ότι η Μέγκαν Μαρκλ φοράει μια ψεύτικη κοιλιά, μεγαλύτερη από αυτή που αντιστοιχεί στο μήνα που υποτίθεται ότι διανύει και ότι έχουν βάλει παρένθετη μητέρα. Προσποιείται την έγκυο δυστυχώς.