Φόρμα αναζήτησης

Ιβάνκα Τραμπ: το έργο τέχνης που την εξόργισε (vid)

Εξοργισμένη η Ιβάνκα Τραμπ με έργο τέχνης που την παρουσιάζει να καθαρίζει με ηλεκτρική σκούπα ψίχουλα επισκεπτών της έκθεσης στην οποία εκτίθεται [...]

Read More...

Το όνομα του έργου είναι «Ivanka Vacuuming» και αποτελεί έμπνευση της Jennifer Rubell. «Οι επισκέπτες να πετάνε ψίχουλα με την Ιβάνκα να τα μαζεύει με στιλ χωρίς ποτέ να χάνει το χαμόγελό της», είναι η βασική ιδέα, σύμφωνα με την καλλιτέχνη.

Έτσι μια σωσίας της τριγυρνά στη γκαλερί με την ηλεκτρική σκούπα και συγυρίζει! «Oι γυναίκες μπορούν να διαλέξουν είτε να γκρεμίσουν η μια την άλλη είτε να στηρίξουν η μια την άλλη. Εγώ επιλέγω το δεύτερο!», έγραψε h Iβάνκα προφανώς εκνευρισμένη στα social media όταν είδε το έργο αυτό.

H καλλιτέχνης δεν πτοήθηκε καθόλου, αντιθέτως είπε: «Μας ευχαριστεί να πετάμε ψίχουλα στην Ιβάνκα. Αυτή είναι η αλήθεια στο κέντρο του έργου αυτού. Είναι αστείο, είναι ευχάριστο, μας κάνει να νιώθουμε πιο δυνατοί και θέλουμε να το κάνουμε περισσότερο. Επίσης γνωρίζουμε ότι θα συνεχίζει να βάζει σκούπα οπότε το αν θα το κάνουμε ή όχι δεν είναι δικό μας λάθος, έτσι;».

Send this to a friend