Φόρμα αναζήτησης

Γόνοι κροίσων προγραμματίζουν ομαδικά όργια στην Κρήτη

Ραντεβού για ερωτικό ξεφάντωμα με πλούσιο μενού μέχρι... τελικής πτώσης θα δώσουν στις 8 Μαΐου στην Κρήτη αρκετοί πλούσιοι και διάσημοι [...]

Read More...

Όπως αναφέρει η Espresso ως χώρος συνάντησης των 177 ζευγαριών από το εξωτερικό και την Ελλάδα έχει οριστεί και φέτος, για μία εβδομάδα, σε ξενοδοχείο στη Σταλίδα του Ηρακλείου, που τα τελευταία πέντε χρόνια έχει βάλει την Κρήτη στον παγκόσμιο χάρτη του σεξοτουρισμού! 

Οπως είπε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου τα ζευγάρια που επιλέγουν να περάσουν στιγμές ακολασίας στην Κρήτη έχουν φροντίσει να πάρουν διαβεβαιώσεις από το τουριστικό γραφείο που τους έκλεισε το πακέτο διακοπών ότι θα τηρηθούν απόλυτη εχεμύθεια και αυστηροί κανόνες ασφαλείας.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια επιλέγουν το ξενοδοχείο της Σταλίδας ολοένα περισσότερες διασημότητες του διεθνούς jet set και γόνοι κροίσων για να κάνουν πράξη τις ερωτικές φαντασιώσεις τους. Δήλωσε μάλιστα ότι την πρώτη χρονιά είχε απολαύσει καυτές διακοπές στο ξενοδοχείο και γνωστός αστέρας του Hollywood, ο οποίος κατέφτασε στην Κρήτη με το ιδιωτικό του jet!

Σύμφωνα με τον Κρητικό επιχειρηματία, κάθε βράδυ διοργανώνονται στο ξενοδοχείο θεματικές βραδιές οργιών, κατά τη διάρκεια των οποίων τουρίστες περιφέρονται μεταμφιεσμένοι σε… ήρωες και πρόσωπα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, ναύτες, γοργόνες, ακόμα και cowboys! Τα σεξουαλικά παιχνίδια και οι ερωτικές συνευρέσεις γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους του ξενοδοχείου.

Παράλληλα, έσπευσε να διαχωρίσει τα είδη των swingers, λέγοντας ότι υπάρχουν συγκεκριμένες κατηγορίες ζευγαριών. Σε αυτές εντάσσονται οι swingers που έρχονται στο ξενοδοχείο με τις παρέες τους -άλλα τέσσερα ή πέντε ζευγάρια- και κυκλοφορούν συνεχώς μαζί, οι… ματάκηδες, οι οποίοι έχουν τον ρόλο του παρατηρητή και δεν συμμετέχουν στα πάρτι, αλλά και όσοι «πάνε» με όλους. 

 

Send this to a friend