Φόρμα αναζήτησης

Χόλιγουντ: ποιοι διάσημοι έχουν ασπαστεί τη σαϊεντολογία

Προτείνει την «πνευματική αποκατάσταση» μέσα από ένα είδος συμβουλευτικής όπου οι πιστοί καλούνται να ξαναζήσουν συνειδητά τραυματικές ή επώδυνες εμπειρίες που μπορεί να εκτείνονται και σε περασμένες ζωές, σε άλλους πλανήτες, ακόμη και πριν από εκατομμύρια χρόνια. Με μια «λεπτομέρεια»: όσο πιο βαθιά εισέρχονται σε ανώτερους κύκλους μύησης τόσο πιο μεγάλα χρηματικά ποσά οφείλουν να πληρώνουν- αυτόβουλες «δωρεές», ασφαλώς.

Πριν από 75 εκατομμύρια χρόνια ο «Ξένου», ηγέτης της «Γαλακτικής Συνομοσπονδίας», μετέφερε, λέει, δισεκατομμύρια ανθρώπους- σκλάβους στη Γη με διαστημόπλοια που έμοιαζαν με τα αεροπλάνα Douglas DC-8. Τους εγκατέστησε κοντά στα ηφαίστεια και… πυροδότησε βόμβες υδρογόνου ρίχνοντάς τες στους κρατήρες! Οι επιζήσαντες και οι σημερινοί απόγονοί τους «μολύνθηκαν». Η σαϊεντολογία υπόσχεται να τους απαλλάξει από αυτό το μίασμα.

Οι πιο γνωστοί Σαϊεντολόγοι του Χόλιγουντ είναι:

1.Tom Cruise: Μυήθηκε στη Σαϊεντολογία από την πρώτη του γυναίκα, Mimi Rogers, το 1990

2John Travolta: Είναι οπαδός από το 1975 και στο site της Σαϊεντολογίας χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους Σαϊεντολόγους

3.Elisabeth Moss: Η πρωταγωνίστρια του «Mad Men» μπορεί να μην μιλάει δημόσια για αυτό αλλά είναι από τους πιστούς οπαδούς.

4 Kirstie Alley: « Χωρίς τη Σαϊεντολογία θα είχα πεθάνει» έχει δηλώσει

5.Erika Christensen: « Η Σαϊεντολογία με βοήθησε στην επικοινωνία με τους ανθρώπους» έχει πει σε συνέντευξή της

6. Juliette Lewis: Από τις πιο αφοσιωμένες στις αρχές της Σαϊεντολογίας

7.Lisa Marie Presley: Μπορεί ο πατέρας της να μην ανήκε στους Σαϊεντολόγους, η Lisa Marie όμως είναι ιδιαίτερα φανατική

8.Shirley MacLaine: Από τους πρώτους γνωστούς Σαϊεντολόγους στο χώρο του κινηματογράφου

9.Mimi Rogers: Η γυναίκα που μύησε τον Tom Cruise

10.Will Smith: Ο δημοφιλής ηθοποιός είναι από αυτούς που δεν είναι αποκλειστικά Σαϊεντολόγοι αλλά ασπάζονται πολλές από τις απόψεις τους.