Φόρμα αναζήτησης

Χάρι – Μέγκαν: Η αλλαγή που έκανε το παλάτι μετά τον γάμο τους

Σε μια σημαντική αλλαγή προχώρησε το παλάτι αμέσως μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, την οποία δεν πρόσεξαν πολλοί. [...]

Read More...

Λίγες ώρες μετά το γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, η 36χρονη Δούκισσα του Σάσεξ απέκτησε τη δική της παρουσία στα social media του Παλατιού. Ο επίσημος λογαριασμός του Kensigton στα κοινωνικά δίκτυα άλλαξε φωτογραφία και η επιλογή που έγινε δεν είναι τυχαία αφού σε αυτήν υπάρχει και η Μαρκλ.

Πριν το πριγκιπικό γάμο της 19ης Μαΐου, η φωτογραφία προφίλ του Κένσινγκτον απεικόνιζε τον Γουίλιαμ, την Κέιτ και τον Χάρι, σε ένα φιλανθρωπικό event του 2016. Αμέσως μετά το γάμο, η φωτογραφία άλλαξε και φυσικά προστέθηκε και τη θέση της πήρε μία όπου στην τριάδα έχει προστεθεί και η Μέγκαν Μαρκλ.

Η βασιλική τετράδα είχε στη σκηνή του φόρουμ του Royal Foundation με θέμα “Making a Difference Together“, το οποίο ιδρύθηκε το 2011 και δραστηριοποιείται σε τομείς όπως η ψυχική υγεία…

Φυσικά προστέθηκε και το όνομα και η ιδιότητά της Μαρκλ, ενώ άλλαξε και η ιδιότητα του πρίγκιπα Χάρι αφού πλέον οι δυο τους αποτελούν τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Η φωτογραφία της τετράδας είναι από την πρώτη επίσημη εμφάνιση των δύο ζευγαριών, όπου η Κέιτ ήταν ακόμα έγκυος στο τρίτο της παιδί.

 

 

Send this to a friend