Φόρμα αναζήτησης

Britain’s Got Talent: Διαγωνιζόμενος παραλίγο να πεθάνει στη σκήνη

Παρά λίγο να σημειωθεί τραγωδία στην εκπομπή «Britain's Got Talent» όταν ένας διαγωνιζόμενος κόντεψε να πεθάνει στη σκηνή... [...]

Read More...

Στην παράστασή του, ο διαγωνιζόμενος προσπάθησε να ανοίξει κάποιες κλειδαριές, ενώ το κεφάλι του ήταν βυθισμένο μέσα στο νερό. Ωστόσο, ο Ματ Τζόνσον, αναγκάστηκε τελικά να καλέσει το ιατρικό προσωπικό κατά τη διάρκεια του ζωντανού ημιτελικού του διαγωνισμού.

Πριν ξεκινήσει την παράστασή του, ο τολμηρός Τζόνσον παραδέχτηκε πως υπάρχει «μεγάλη πιθανότητα» να πεθάνει και πως έθετε τον εαυτό του στην «κόλαση επί γης» προκειμένου να κάνει το επικίνδυνο κόλπο. 

Αφού κλειδώθηκε σε ένα μεταλλικό γιλέκο με τρεις κλειδαριές γύρω από το στήθος του, ο Ματ στη συνέχεια κλείδωσε το κεφάλι του σε ένα διαφανές κλουβί από πλεξιγκλάς, το οποίο ήταν γεμάτο με νερό.

Καθώς περνούσαν τα δευτερόλεπτα, ο διαγωνιζόμενος φαινόταν να τα πηγαίνει καλά, καθώς κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες του και άρχισε να προσπαθεί να ξεκλειδώσει τις κλειδαριές στο γιλέκο του. Ωστόσο, πέρασαν γρήγορα τα 1’ και 45’’ που είχε θέσει ο ίδιος ως όριο και που είχε πει πως, αν τα ξεπερνούσε μπορεί να είχε και πρόβλημα. 

Σε μία απγενωσμένη προσπάθεια να ελευθερωθεί, προτού τελικά ζητήσει βοήθεια, κουνάει τα χέρια του και το ιατρικό προσωπικό σπεύδει στη σκηνή. Τελικά, ο Ματ Τζόνσον απελευθερώθηκε στα 2’ και 21 δευτερόλεπτα και έδειχνε εμφανώς ταραγμένος όταν επιτέλους ανέπνευσε.

Send this to a friend