Κέιτ Μίντλετον: Σημαντικότερο στήριγμά της στη μάχη που δίνει, η αδελφή της - Η στενή σχέση με την Πίπα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 30.3.2024
Κέιτ Μίντλετον: Σημαντικότερο στήριγμά της στη μάχη που δίνει, η αδελφή της - Η στενή σχέση με την Πίπα
Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fizwilliams δήλωσε ότι η δεμένη οικογένειά της είναι «απολύτως καθοριστική» για την 42χρονη Κέιτ Μίντλετον σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα βασιστεί στον «ισχυρό» δεσμό της με την αδελφή της Πίπα και την οικογένειά της, καθώς η Κέιτ Μίντλετον δίνει μάχη με τον καρκίνο, όπως δήλωσε ένας βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Ο βασιλικός σχολιαστής Richard Fizwilliams δήλωσε ότι η δεμένη οικογένειά της είναι «απολύτως καθοριστική» για την 42χρονη Κέιτ Μίντλετον σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

«Γνωρίζουμε ότι έχει μια πολύ στενή και υποστηρικτική οικογένεια. Οι Μίντλετον είναι σαφώς ένα πολύ, πολύ σημαντικό μέρος της ζωής της και του Γουίλιαμ. Αυτή τη στιγμή είναι απολύτως κομβικό, θα έλεγα» δήλωσε στη Sun Online.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει ένας τρομερά ισχυρός δεσμός μεταξύ τους και επίσης ότι ζουν σε κοντινή απόσταση ή σχετικά κοντινή απόσταση. Οπότε ναι, απολύτως, νομίζω ότι αυτό είναι σημαντικό. Νομίζω ότι οι Μίντλετον θα είναι ο βράχος της, και θα είναι επίσης τρομερά χρήσιμοι, και ειδικά όσον αφορά τα παιδιά».

Στενός δεσμός

Η Κέιτ και η 40χρονη Πίπα, είχαν πάντα στενό δεσμό. Στα 20 τους μοιράζονταν ένα διαμέρισμα στο μοντέρνο Τσέλσι του Λονδίνου. Πλέον, η Πίπα Μίντλετον ζει σχετικά κοντά στο σπίτι της πριγκίπισσας, στο Adelaide Cottage στο κτήμα του Ουίνδσορ.

Η Κέιτ Μίντλετον συγκλόνισε τον κόσμο πριν από μερικές μέρες με την ανακοίνωσή της ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο, μετά την επέμβαση στην κοιλιά της.

Πιστεύεται ότι από εδώ και πέρα, θα βασίζεται στην υποστήριξη της αδελφής της, καθώς η οικογένειά της περνάει δύσκολες στιγμές.

Η Πίπα βρέθηκε στο προσκήνιο ως παράνυμφος της Κέιτ στον εκθαμβωτικό γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011, καθώς κρατούσε την ουρά του νυφικού της αδελφής της στα σκαλιά του Αβαείου του Ουέστμινστερ.

4810309563739770 image
Η Κέιτ Μίντλετον, συνοδευόμενη από την αδελφή της Πίπα Μίντλετον, την ημέρα του γάμου της / Φωτογραφία: AP /Alastair Grant, File

Επίσης τότε, κυκλοφόρησαν φήμες για ένα πιθανό ειδύλλιο της Πίπα με τον Χάρι.

Ενώ η Κέιτ βρίσκεται συνεχώς στα πρωτοσέλιδα ως σύζυγος του μελλοντικού βασιλιά, η Πίπα έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει πλέον με τον σύζυγό της Τζέιμς Μάθιους και τα τρία τους παιδιά Άρθουρ, Γκρέις και Ρόουζ.

Λίγο πριν από τα 40α γενέθλια της Πίπα αναφέρθηκε ότι η οικογένεια μετακόμισε από το σπίτι τους στο Τσέλσι αξίας 17 εκατομμυρίων λιρών σε ένα πιο ήσυχο ακίνητο στο Berkshire, όπου εκείνη και η Κέιτ πέρασαν ένα μεγάλο μέρος της παιδικής τους ηλικίας.

Η αγάπη τους για τον αθλητισμό και την άσκηση

Μεγαλώνοντας οι αδελφές συνδέθηκαν με την αγάπη τους για την άσκηση και τον αθλητισμό.

Και οι δύο φοίτησαν στο Marlborough College όπου τους άρεσε το χόκεϊ, το τένις και ο στίβος.

Μιλώντας στην Telegraph το 2018, η μητέρα τους, Κάρολ έδωσε μια εικόνα για τα παιδικά χρόνια των κοριτσιών της. Όπως αποκάλυψε, είχε ενσταλάξει και στις δύο ένα ισχυρό εργασιακό ήθος, καθώς επικεντρώνονταν στις σπουδές τους.

Η Κάρολ αποκάλυψε επίσης ότι όταν η Κέιτ και η Πίπα δεν πήγαιναν σχολείο ασχολούνταν με την τότε εταιρεία της μητέρας τους Party Pieces.

Η ίδια είπε: «Η Κάθριν ήταν στο εξώφυλλο ενός από τους καταλόγους, σβήνοντας κεριά. Αργότερα, έκανε λίγο styling. Η Πίπα έκανε το blog. Εξακολουθώ να εκτιμώ τις ιδέες και τις απόψεις τους».

4810310289487355 image
Η Pippa Middleton και η Catherine,πριγκίπισσα της Ουαλίας, παρευρίσκονται στο γάμο του Sam Waley-Cohen και της Annabel Ballin στην εκκλησία St. Michael and All Angels στις 11 Ιουνίου 2011 / Φωτογραφία: Indigo/Getty Images

Οι δύο αδελφές παρέμειναν κοντά καθώς πήγαν στο πανεπιστήμιο, με τις δυο τους να σπουδάζουν στη Σκωτία. Η Πίπα πήγε στο Εδιμβούργο και η Κέιτ στο St Andrews, μετά από ένα σύντομο πέρασμα και στο Εδιμβούργο.

Μόλις αποφοίτησαν, μετακόμισαν στο Λονδίνο και μοιράστηκαν ένα διαμέρισμα στο Τσέλσι. Η Κέιτ δούλευε για την Jigsaw, ενώ η Πίπα έκανε καριέρα στη διοργάνωση εκδηλώσεων και τις δημόσιες σχέσεις.

Τις έβλεπαν συχνά να απολαμβάνουν τη νυχτερινή ζωή του Λονδίνου και να πηγαίνουν στα μοντέρνα κλαμπ της εποχής.

Ενώ η Πίπα θεωρούνταν η πιο εξωστρεφής, κατά τη διάρκεια του αρραβώνα της Κέιτ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ υποστήριζε τη μεγαλύτερη αδελφή της.

Μια πηγή δήλωσε στην Daily Mail εκείνη την εποχή: «Είναι όλα Kέι, Kέιτ, Kέιτ προς το παρόν, επειδή [η Πίπα είναι] ο πιο στενός της σύμμαχος και, πραγματικά, είναι οι καλύτερες φίλες. Αλλά ακόμα και αν δεν ήταν, η Κέιτ θα δυσκολευόταν να εμπιστευτεί οποιονδήποτε που δεν ήταν συγγενής».

Από τότε που η Κέιτ παντρεύτηκε στη βασιλική οικογένεια και μεγάλωσε, οι βραδινές έξοδοι έχουν μετατραπεί σε παρακολούθηση αθλητικών εκδηλώσεων και οι αδελφές έχουν συχνά βρεθεί στο Royal Box στο Wimbledon για το ετήσιο τουρνουά τένις.

Κάποια στιγμή φάνηκε ότι η Πίπα θα μπορούσε να μετατρέψει τις βασιλικές της διασυνδέσεις σε μια ακμάζουσα καριέρα.

4810311246579597 image
Η Kate Middleton και η Pippa Middleton παρευρίσκονται στη Day-Glo Charity Roller Disco στο Renaissance Rooms στο Vauxhall στις 17 Σεπτεμβρίου 2008 στο Λονδίνο / Φωτογραφία: Mark Milan/Mu Kei/GC Images

Το 2012 ανακοινώθηκε ότι είχε συνάψει συμφωνία για βιβλίο αξίας 400.000 λιρών με την Penguin για να γράψει έναν οδηγό οργάνωσης πάρτι.

Στον πρόλογο του Celebrate, η Πίπα έγραψε: «Είναι λίγο εντυπωσιακό να πετυχαίνεις παγκόσμια αναγνώριση πριν από την ηλικία των 30 ετών λόγω της αδελφής σου, του γαμπρού σου και του πισινού σου. Κάποια μέρα ίσως καταφέρω να το καταλάβω αυτό».

«Σίγουρα έχω ευκαιρίες που πολλοί μπορούν μόνο να ονειρευτούν. Αλλά από τις περισσότερες απόψεις είμαι μια τυπική κοπέλα στα είκοσί της που προσπαθεί να σφυρηλατήσει μια καριέρα και να εκπροσωπήσει τον εαυτό της σε συνθήκες που μερικές φορές μπορεί να φαίνονται μάλλον παράξενες».

Ωστόσο, το βιβλίο έτυχε επικριτικής απόρριψης και οι πωλήσεις του ήταν φτωχές. Την ίδια χρονιά, όμως, η Πίπα έγινε τακτική αρθρογράφος σε διάφορα έντυπα, συνεισφέροντας με άρθρα στο The Spectator. Στη συνέχεια, το 2013, άρχισε να γράφει μια στήλη τροφίμων για το Waitrose Kitchen. Και αργότερα την ίδια χρονιά ορίστηκε ως συντάκτρια του Vanity Fair, γράφοντας μια σειρά από στήλες για το λαμπερό περιοδικό.

Η Πίπα στη συνέχεια έγραφε μια δεκαπενθήμερη αθλητική και κοινωνική στήλη για την εφημερίδα The Sunday Telegraph.

Σήμερα, διευθύνει το κατάστημα δώρων και αγροτικών προϊόντων Bucklebury, στην εξοχή του Berkshire, κοντά στην εξοχική της κατοικία αξίας 15 εκατομμυρίων λιρών.

4810312051742311 image
Η Kate στον γάμο της αδελφή της Pippa Middleton με τον James Matthews / Φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Ενώ η ζωή της Κέιτ είχε ανατραπεί με τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο ισχυρός δεσμός της με την Πίπα δεν επηρεάστηκε από τη βασιλική σχέση.

Η Πίπα δήλωσε στο Today στις ΗΠΑ το 2014 ότι εκείνη και η Κέιτ «περνούν πολύ χρόνο μαζί» παρά τις «πιέσεις» που αντιμετωπίζει η αδελφή της.

«Εξακολουθούμε να κάνουμε πολλά μαζί ως οικογένεια και νομίζω ότι αυτό είναι πραγματικά το θέλω όλων μας, να έχουμε μια πραγματικά στενή οικογένεια που να μπορούμε να είμαστε φυσιολογικοί μεταξύ μας, να φερόμαστε φυσιολογικά ο ένας στον άλλον. Και αυτό μας κράτησε όλους, ξέρετε, προσκολλημένους στο έδαφος», ανέφερε η ίδια.

Αποκάλυψε επίσης ότι είναι σε θέση να τηλεφωνεί στην Kέιτ όποτε θέλει για μια «κοριτσίστικη κουβέντα» και ότι έχουν μια «φυσιολογική, αδελφική σχέση».

4810336563191055 image
Η Kate Middleton και η αδελφή της Pippa Middleton / Φωτογραφία: Neil Mockford/FilmMagic

Η Πίπα δήλωσε στο αμερικανικό πρακτορείο: «Είμαστε πολύ κοντά. Και, ξέρετε, υποστηρίζουμε η μία την άλλη και λαμβάνουμε η μία τη γνώμη της άλλης και διάφορα άλλα».

Μιλώντας στο NBC, αποκάλυψε επίσης ότι δεν την είχε πτοήσει η συμμετοχή της στον μεγάλο βασιλικό γάμο της αδελφής της, παρόλο που εκατομμύρια άνθρωποι τον παρακολούθησαν σε όλο τον κόσμο.

Η ίδια είπε: «Ακούγεται αστείο να το λέω, αλλά τον είδαμε ως έναν οικογενειακό γάμο. Και στην πραγματικότητα, δεν συνειδητοποίησα, ίσως, την κλίμακά του, μέχρι αργότερα. Όλοι αναλάβαμε τους ρόλους όπως θα έκανε κάθε οικογένεια».

Στο Wimbledon με την Κέιτ και τη Μέγκαν

Η Πίπα έχει διατηρήσει αυτόν τον υποστηρικτικό ρόλο προς τη μεγαλύτερη αδελφή της, πηγαίνοντας μάλιστα μαζί με την Κέιτ και τη Μέγκαν Μαρκλ στο Γουίμπλεντον το 2019, που λέγεται ότι ήταν μια έντονη έξοδος.

Στην πορεία προς το στάδιο, οι φήμες είχαν φουντώσει για τις εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ των δύο βασιλικών συζύγων.

Η Πίπα κάθισε δίπλα στη Μέγκαν στο Royal Box και εθεάθη να γελάει και να αστειεύεται με τη σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι.

4810336924372379 image
Κέιτ, Μέγκαν και Πίπα στο Wimbledon 2019 / Φωτογραφία: Getty Images

Επίσης, παρακολουθούσε τακτικά την ετήσια συναυλία της Kέιτ για τα κάλαντα που στο Αβαείο του Ουέστμινστερ και συμμετείχε σε μια εκδήλωση αλληλεγγύης στη συναυλία πριν από δύο χρόνια.

Τον Δεκέμβριο του 2022, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα που κυκλοφόρησε η σειρά-βόμβα του Χάρι και της Μέγκαν στο Netflix.

4810337009605864 image
Πίπα και Κέιτ Μίντλετον στο Wimbledon το 2012 / Φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Η Pippa συσπειρώθηκε γύρω από την αδελφή της, μαζί με άλλες γυναίκες του στενού κύκλου της Κέιτ, καθώς έφτασαν στο Αβαείο του Ουέστμινστερ φορώντας όλες τα ίδια χρωματιστά ρούχα σε μπορντό χρώμα. Αν και είναι κάτι παραπάνω από πιθανό τα ρούχα να είχαν σχεδιαστεί πολύ πριν από την κυκλοφορία της σειράς του Netflix.

Τώρα αναμένεται ότι η Κέιτ θα συνεχίσει να στηρίζεται στην αδελφή της από τότε που της έγινε η διάγνωση του καρκίνου.

Μια πηγή δήλωσε στους Times: «Τα τρία αδέλφια [σσ: έχουν έναν αδελφό, τον 36χρονο Τζέιμς] είναι απίστευτα δεμένα… Η Πίπα όχι μόνο ως αδελφή αλλά και ως καλύτερη φίλη, την οποία μπορεί να εμπιστευτεί. Είναι εξαιρετικά πιστές η μία στην άλλη».

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δυο τους είχαν πάει ταξίδι στο χιονοδρομικό κέντρο Meribel με τις οικογένειές τους τον περασμένο χειμώνα, διακοπές που είχαν κρατηθεί μακριά από τη δημοσιότητα.

Βασιλικοί γνώστες έχουν υποστηρίξει ότι η Κέιτ θα «επιστρέψει πιο δυνατή», αφού τόσο η ίδια όσο και ο πεθερός της βασιλιάς Κάρολος έχουν διαγνωστεί με καρκίνο.

Πηγή: iefimerida.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Στον αέρα δύο συμφωνίες εκατομμυρίων για αεροδρόμια και λιμάνι Λάρνακας
ΚΥΠΡΟΣ

Στον αέρα δύο συμφωνίες εκατομμυρίων για αεροδρόμια και λιμάνι Λάρνακας

Στον αέρα δύο συμφωνίες εκατομμυρίων για αεροδρόμια και λιμάνι Λάρνακας

Οι 25 λόγοι που πρέπει να παυθεί ο Οδυσσέας - Τι λέει η επιστολή της Νομικής Υπηρεσίας στο Ανώτατο
ΚΥΠΡΟΣ

Οι 25 λόγοι που πρέπει να παυθεί ο Οδυσσέας - Τι λέει η επιστολή της Νομικής Υπηρεσίας στο Ανώτατο

Οι 25 λόγοι που πρέπει να παυθεί ο Οδυσσέας - Τι λέει η επιστολή της Νομικής Υπηρεσίας στο Ανώτατο

Μεταναστευτικό: Την Πέμπτη στον Λίβανο οι ανακοινώσεις - Κοινή επίσκεψη φον ντερ Λάιεν και Νίκου Χριστοδουλίδη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεταναστευτικό: Την Πέμπτη στον Λίβανο οι ανακοινώσεις - Κοινή επίσκεψη φον ντερ Λάιεν και Νίκου Χριστοδουλίδη

Μεταναστευτικό: Την Πέμπτη στον Λίβανο οι ανακοινώσεις - Κοινή επίσκεψη φον ντερ Λάιεν και Νίκου Χριστοδουλίδη

Γάζα: Αντιπροσωπεία της Χαμάς επιστρέφει στο Κάιρο με απάντηση στην πρόταση κατάπαυσης του πυρός
ΚΟΣΜΟΣ

Γάζα: Αντιπροσωπεία της Χαμάς επιστρέφει στο Κάιρο με απάντηση στην πρόταση κατάπαυσης του πυρός

Γάζα: Αντιπροσωπεία της Χαμάς επιστρέφει στο Κάιρο με απάντηση στην πρόταση κατάπαυσης του πυρός

Χορηγίες €2 εκ για ενίσχυση επιχειρηματικότητας στην εντός τειχών Λευκωσία - 3η πρόσκληση υποβολής προτάσεων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χορηγίες €2 εκ για ενίσχυση επιχειρηματικότητας στην εντός τειχών Λευκωσία - 3η πρόσκληση υποβολής προτάσεων

Χορηγίες €2 εκ για ενίσχυση επιχειρηματικότητας στην εντός τειχών Λευκωσία - 3η πρόσκληση υποβολής προτάσεων