«Εμείς είμαστε ασφαλείς στα σπίτια μας, να στείλουμε και την αγάπη μας με το φαγητό» είπε ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου ο οποίος μαγειρεύει κι στέλνει φαγητό στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής του υγειονομικού προσωπικού.
«Να τελειώσουμε γρήγορα, να μετρηθούμε και να μην λείπει κανείς» ευχήθηκε ο γνωστός σεφ.
Σχετικά με το MasterChef φέτος είπε: «Δεν το παρακολουθώ γιατί αυτήν την ώρα κάνω κάποια άλλα πράγματα, προτιμώ να δω μια ταινία και παρακολουθώ για να ξεχνιέμαι και λιγάκι πίνοντας ένα ποτήρι κόκκινο κρασί».
Λευτέρης Λαζάρου: Δεν παρακολουθώ το Masterchef, προτιμώ να δω ταινία

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.