Ο Κραουνάκης μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Ο Σταμάτης Κραουνάκης λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης «Duende-Το Πνεύμα Της Γης» αποκάλυψε σε συνέντευξή του το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

«Ήταν υπερκόπωση. Ήταν έκρηξη υπερκόπωσης! Δόξα τω Θεώ, είμαι πολύ καλά. Δεν νοσηλεύτηκα. Ήρθε εκεί το ιατρικό, πήρα δύο χάπια, μου έπεσε ο πυρετός, έπαιξα. Ήταν τρελό, αλλά έπαιξα!», είπε ο ίδιος.

Και συνέχισε: «Δεν φοβήθηκα! Μέσα μου υπερίσχυε το γεγονός ότι θα έρθουν τόσοι άνθρωποι και δεν θέλω να τους δυσαρεστήσω και να τους φέρω ένα άλλο βράδυ. Όσο για να νοσηλευτώ; Καταρχήν σιχαίνομαι τα νοσοκομεία. Δεν τα θέλω! Για να πάω να νοσηλευτώ πρέπει να είμαι του θανατά. Πήρα 10 μέρες αντιβίωση, τις βιταμίνες μου και είμαι εντάξει».

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play