Στα καλύτερά της η Τζολί δέκα μήνες μετά το διαζύγιο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 20.7.2017
Στα καλύτερά της η Τζολί δέκα μήνες μετά το διαζύγιο
Η Τζολί μοιάζει να είναι στα καλύτερά της και πιο ευδιάθετη από ποτέ, στις τελευταίες της εμφανίσεις μαζί με τα παιδιά της.

Δέκα μήνες πέρασαν από την είδηση - βόμβα της αίτησης διαζυγίου της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ. Μετά από 6 παιδιά, 2 χρόνια γάμου και 12 χρόνια σχέσης το πιο διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ τάραξε τα νερά με την απόφασή του να χωρίσει και μάλιστα επεισοδιακά.


Ωστόσο, μετά από συμφωνία που έκαναν μεταξύ τους, όλη η δικαστική διαμάχη θα γίνει διακριτικά και αθόρυβα για χάρη των παιδιών τα οποία μένουν προσωρινά με τη μητέρα τους. Οσο για τη Τζολί, μοιάζει να είναι στα καλύτερά της και πιο ευδιάθετη από ποτέ, στις τελευταίες της εμφανίσεις μαζί με τα παιδιά της.


Πριν από λίγες μέρες η Αντζελίνα έγινε και πάλι παιδί όταν βρέθηκε στη Disneyland όπου γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλια των διδύμων παιδιών της, ενώ πριν από λίγες ώρες η οικογένεια εθεάθη να κάνει τα ψώνια της στο Λος Αντζελες. Και στις δύο εμφανίσεις της η Τζολί επέμεινε στο μαύρο χρώμα τονίζοντας το μπούστο της, και φάνηκε ιδιαίτερα λαμπερή και ευδιάθετη.