Σε ποια ηθοποιό την έπεσε ο Τραμπ;

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 25.3.2017
Σε ποια ηθοποιό την έπεσε ο Τραμπ;
Η Βρετανίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως είχε δεχτεί ανήθικη πρόταση από τον Αμερικανο πρόεδρο -την οποία φρόντισε να απορρίψει...

Μιλώντας στο κανάλι SVT της σουηδικής τηλεόρασης πριν λίγες ήμερες, η 58χρονη ηθοποιός είπε πως “κάποια στιγμή το 1998 ξαφνικά, από το πουθενά, κι ενώ βρισκόμουν στην Καλιφόρνια ολοκληρώνοντας την ταινία "Primary Colors", χτύπησε το τηλέφωνο στο πλατό και μου είπαν πως με ζητάει κάποιος κύριος”.


Κι ο κύριος αυτός δεν ήταν άλλος από τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος της συστήθηκε και κατόπιν την προσκάλεσε για διαμονή σε σουίτα, αλλά και για ένα ρομαντικό δείπνο στον Πύργο Τραμπ.


“Μου είπε πως θα ήθελε να μου προσφέρει διαμονή σε έναν από τους Πύργους Τραμπ. Μου είπε μάλιστα πως τα δωμάτια είναι εξαιρετικά άνετα. Και όταν τον ρώτησα “γιατί να το κάνει αυτό”, εκείνος μου απάντησε πως “πιστεύω πως θα τα πηγαίναμε καλά εμείς οι δυο. Ίσως να δειπνούσαμε και μαζί””, θυμάται η Τόμσον.


Η ηθοποιός είπε στον Τραμπ πως θα σκεφτόταν την πρόταση του κι αν ήταν θα επικοινωνούσε μαζί του, αλλά όπως λέει σήμερα, είναι μια πρόταση που φρόντισε να απορρίψει αυτοστιγμεί. Όπως τονίζει το δημοσίευμα του Reuters, το περιστατικό συνέβη πριν 19 χρόνια, όταν η δε Τόμσον έπαιρνε διαζύγιο από τον τότε σύζυγο της Κένεθ Μπράνα και ο Τραμπ αντίστοιχα χώριζε από τη δεύτερη γυναίκα του, Μαρλα Μέιπλς.