Για ποιο σοβαρό λόγο έχει το ίδιο look μαλλιών για 10 χρόνια;

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS Δημοσιεύθηκε 24.1.2017
Για ποιο σοβαρό λόγο έχει το ίδιο look μαλλιών για 10 χρόνια;
Για πάνω από μια δεκαετία, το πρώην μοντέλο έχει μείνει κολλημένο σε μια πολύ συγκεκριμένη αισθητική και υπάρχει σοβαρός λόγος που συμβαίνει αυτό.

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής Μελάνια Τραμπ είναι μια γυναίκα που αν και πρώην μοντέλο δεν πειραματίζεται με την εμφάνισή της. Το look της παραμένει ίδιο με τα χρόνια, και η ίδια είναι πιστή στο smoky eye της και το αλά Μπριζίτ Μπαρντό χτένισμά της.


Ειδικά όσον αφορά στο χτένισμά της, μένει πιστή στο signature beauty look της, με τα μαλλιά της να είναι σχεδόν πάντα λυτά στους ώμους (με σπάνια εξαίρεση την τελετή ορκωμοσίας του συζύγου της όπου τα είχε μαζεμένα), σε χαλαρά waves με χωρίστρα στη μέση, δίνοντας extra όγκο στην κορυφή.

Γιατί, όμως, δεν αλλάζει χτένισμα; Τι είναι αυτό που την κρατά τόσο αφοσιωμένη εδώ και πάνω 10 χρόνια στο ίδιο hairlook;


Ο επι σειρά ετών hair stylist της Μελάνια, ο Mordechai Alvow, εξήγησε στο Yahoo Beauty, τον σοβαρό λόγο που το πρώην μοντέλο από τη Σλοβενία δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει το στιλ της (μέχρι στιγμής τουλάχιστον).

«Δεν πειράξαμε το hairlook της. Θέλαμε μια συνεπή εμφάνιση που να επιτρέπει στο κοινό να αισθάνεται περισσότερο οικεία μαζί της» είπε ο Alvow και συνέχισε: «Όταν είσαι νέος στο κοινό και ξαφνικά εκτίθεσαι σε τόσο κόσμο, καλό θα ήταν να μένεις πιστός σε ένα signature look, να δίνεις μία αίσθηση σταθερότητας. Όταν τα μαλλιά σου είναι το ίδια, τότε δημιουργείται μεγαλύτερη οικειότητα στους ανθρώπους για το πρόσωπό σου. Αισθάνονται σαν να σε γνωρίζουν, νιώθουν πιο άνετα μαζί σου».