Φόρμα αναζήτησης

Πασχαλινά παιχνίδια στο Ακάκι

Η Ομάδα Νέων Αναπτυξιακής Εταιρείας Ακακίου “Ο Σερράχης” γιορτάζοντας φέτος τα 10 χρόνια προσφοράς της στο χωριό, σας καλεί τα απογεύματα Κυριακής και Δευτέρας του Πάσχα σε μια ξέφρενη πασχαλινή γιορτή στην πλατεία του χωριού με παιχνίδια των παππούδων μας καθώς και νέα, δώρα και μπόλικο φαγητό!

Ελάτε όλοι κι όλες, μικροί και μεγάλοι, να γνωρίσετε και να παίξετε με τα παιδιά και τους φίλους σας παιχνίδια των προγόνων μας όπως κάμηλος, ζίζιρος, χαρτώματα, αυγοδρομίες, γύρος του χωριού και να διαγωνιστείτε και σε νέα παιχνίδια, όπως διαγωνισμός μπύρας και γλυκίσματος, το πιο γρήγορο μαχαίρι, κρυμμένος θησαυρός, “ο πιο αδύναμος κρίκος” κι άλλα πολλά. Όπως και κάθε χρόνο, η έναρξη των παιχνιδιών θα γίνει με τις γαϊδουροδρομίες!

Στην πλατεία θα μπορέσετε παράλληλα με τα παιχνίδια να απολαύσετε φαγητό και ποτό, καθώς και τραγούδια από μουσικά συγκροτήματα. Το γλέντι θα συνεχιστεί με χορό από τον χορευτικό όμιλο “Σερράχης” και από εσάς!

Ελάτε το Πάσχα στο Ακάκι, γιατί πέρα απ’ τις αξέχαστες εμπειρίες παιχνιδιών και τις πλούσιες εκπλήξεις, μπορεί να είστε ένας από τους τυχερούς των μεγάλων μας δώρων!

Εσείς πού θα είστε 28 και 29 Απριλίου;

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι!

Το Ακάκι σας περιμένει!