Φόρμα αναζήτησης

Παναγία των Παρισίων: Γιατί έγινε viral αυτή η φωτογραφία

Ενας άνδρας παίζει ανέμελα με ένα μικρό κοριτσάκι, έξω από την Παναγία των Παρισίων. Και οι δυο τους φαίνονται ευτυχισμένοι. Αγνοούν ότι λίγη ώρα αργότερα θα ξεσπάσει η πύρινη λαίλαπα, προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.

Αυτή η φωτογραφία, στην οποία πιθανότατα πρωταγωνιστούν μπαμπάς και κόρη, έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες. Αποτυπώνει την απόλυτη ευτυχία, πριν από την καταστροφή στην Παναγία των Παρισίων. Και η Αμερικανίδα που τράβηξε αυτή τη φωτογραφία απευθύνθηκε στο Twitter, προκειμένου να εντοπίσει τον άνδρα.

«Εβγαλα αυτή τη φωτογραφία καθώς φεύγαμε από την Παναγία των Παρισίων, περίπου μία ώρα προτού ξεσπάσει η φωτιά. Παραλίγο να πλησιάσω τον πατέρα και να τον ρωτήσω αν ήθελε τη φωτογραφία. Τώρα εύχομαι να το είχα κάνει. Twitter, αν έχεις κάποια μαγεία, βοήθησε τον να βρει αυτή τη φωτογραφία», έγραψε στο tweet της η Μπρουκ Γουίντσορ.

Μέχρι τώρα, η ανάρτηση της 23χρονης από το Μίσιγκαν έχει αναδημοσιευτεί 109.000 φορές και έχει πάρει 222.000 likes, καθώς οι χρήστες του Τwitter έχουν βαλθεί να βοηθήσουν την Γουίντσορ να βρει τον άντρα που έπαιζε με το κοριτσάκι έξω από την Παναγία των Παρισίων. Μέχρι τώρα, η 23χρονη δεν τα έχει καταφέρει, αλλά ελπίζει ότι θα γίνει αυτό. «Αν ήμουν στη θέση τους, θα ήθελα να έχω αυτή την ανάμνηση», εξήγησε στο BBC.

Η Αμερικανίδα ήταν ανάμεσα στους χιλιάδες που στέκονταν άναυδοι στους δρόμους, παρακολουθώντας τις φλόγες να καταστρέφουν την Παναγία των Παρισίων. «Παρακολουθούσαμε σοκαρισμένοι και συγκλονισμένοι, μαζί με το υπόλοιπο Παρίσι», δήλωσε.