Φόρμα αναζήτησης

«Πάμε πακέτο»: μια γυναίκα ταξιδεύει από τη Νέα Υόρκη για να μάθει την αλήθεια

Εξομολογήσεις που συγκινούν και αποκαλύψεις που θα συγκλονίσουν, κρύβουν τα πακέτα της Βίκυς Χατζηβασιλείου, το Σάββατο 13 Απριλίου, στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου.

Ο αποστολέας του πρώτου πακέτου, πατέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών, πριν από ενάμισι μήνα είδε τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται μέσα σε ένα βράδυ, όταν το σπίτι του παραδόθηκε στις φλόγες, εξαιτίας  ενός βραχυκυκλώματος. Η φωτιά έπιασε, κυριολεκτικά, την οικογένεια στον ύπνο και σώθηκαν από θαύμα. Ο Θανάσης στέλνει ένα πακέτο γεμάτο ελπίδα και θα τολμήσει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στην εκπομπή.

Ένας από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του, ο Ανδρέας Ανδρεόπουλος, μετά από πολλά χρόνια απουσίας έρχεται ως αποστολέας στην εκπομπή και μιλάει για όλα στην Βίκυ Χατζηβασιλείου. Θυμάται τα χρόνια που ήταν περιζήτητος ζεν πρεμιέ, με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του. Μέχρι τη μέρα που η κατάθλιψη του χτύπησε την πόρτα και παραιτήθηκε από όλους και από όλα. Σήμερα έχοντας επιλέξει την αποκέντρωση και πιο δυνατός από πότε, στέλνει ένα πακέτο στον σπουδαίο κωμικό ηθοποιό και πραγματικό του φίλο, Κώστα Κόκλα. Ένα πακέτο γεμάτο συγκίνηση, αλλά και γέλιο, που θα τους γυρίσει πίσω στα ατίθασα νεανικά τους χρόνια.

Η Ιλέιν ταξιδεύει από την Νέα Υόρκη προκειμένου να μάθει για πρώτη φορά την αλήθεια για τις ρίζες της. Μέχρι σήμερα που είναι 55 ετών, η θετή της μητέρα που είναι ακόμα στην ζωή, δεν της έχει μιλήσει ανοιχτά για την υιοθεσία της. Η ίδια προσπαθεί με μισόλογα να συνθέσει το πάζλ της ζωής της και τώρα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την αλήθεια.

Πόσο θα πονέσει όταν μάθει πως η βιολογική της μητέρα έδωσε για υιοθεσία έξι από τα οκτώ παιδιά της; Τι απροσδόκητο συνέβη κατά την περίοδο της έρευνας;

«Πάμε πακέτο» Σάββατο 13 Απριλίου, στις 22:15 στον ALPHA Κύπρου