Φόρμα αναζήτησης

Όταν οι πάπιες διακόπτουν αγώνα γκολφ… (vid)

Αλιγάτορας εναντίον άγριων παπιών. Ποιος πιστεύετε ότι μπορεί να είναι ο νικητής; Πιθανότατα θα κάνετε λάθος με την απάντησή σας.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε δει μια πάπια να κάνει παρέλαση με τα μικρά της μέσα σε ένα νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και όχι μόνο μία φορά, αλλά κάθε χρόνο συγκεκριμένη εποχή. Αυτή την φορά όμως, οι πάπιες έκαναν, κατά κάποιον τρόπο, παρέλαση μέσα σε ένα γήπεδο γκολφ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ένας αλιγάτορας τελείως αμέριμνο, άρχισε να διασχίζει ένα γήπεδο γκολφ κατά την διάρκεια του δεύτερου ετήσιου Christie’s Critters Invitational στο πρωτάθλημα PGA National με τους παίκτες του γκολφ να παρακολουθούν την σκηνή απ΄οτην ασφάλεια των καροτσιών του γκολφ τους.

Και πίσω από αυτόν, ακολούθησε ένα κοπάδι από άγριες πάπιες. Και προφανώς δεν υπήρχε θέμα ασφάλειας για τις πάπιες καθώς αντί να φοβηθούν τον αλιγάτορα, άρχισαν να κρώζουν θυμωμένες όση ώρα το ερπετό διέσχιζε το γήπεδο.

Και φαίνεται πως η δύναμη βρισκόταν όντως στην αριθμητική υπεροχή καθώς το τεράστιο ερπετό δεν επιχείρησε καν να τρομάξει τις πάπιες και σιγά σιγά απομακρύνθηκε από το έξαλλο κοπάδι.