Φόρμα αναζήτησης

Οικογενειακή βία συνταράζει τα «Αστέρια στην άμμο»

Ανατροπές και δυσάρεστες εξελίξεις θα αποκαλυφθούν στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA Κύπρου «ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ» που προβάλλεται καθημερινά στις 19.30.

Η σειρά που περιστρέφεται γύρω από τα ένοχα μυστικά μίας μοιραίας γυναίκας και τριών ανδρών, θα φέρει στο προσκήνιο και μία άλλη παράλληλη ιστορία, όπου μία γυναίκα θα παγιδευτεί σε μία κατάσταση συνεχούς ενδοοικογενειακής βίας. Συγκεκριμένα, ο Στάμος (Θανάσης Δρακόπουλος) σηκώνει το χέρι του επάνω στη σύζυγό του, με αποτέλεσμα να τραυματίζει ανελέητα το σώμα και την ψυχή της.

Αν και η ίδια θεωρεί, κατά βάθος, ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να τη χτυπά, δυστυχώς ο φόβος έχει φωλιάσει βαθιά μέσα της, με αποτέλεσμα να μην τολμά να ζητήσει διαζύγιο. Στα επόμενα επεισόδια οι τηλεθεατές θα γίνουν «αυτόπτες» μάρτυρες ενός εκρηκτικού ξεσπάσματος βίας που θα επαναλαμβάνεται, με τα παιδιά του ζευγαριού αν και μεγάλα σε ηλικία να παρακολουθούν εικόνες που ενδέχεται να μολύνουν τη λογική και τις σκέψεις τους. Υπάρχει διέξοδος;

Ή μήπως θα δοκιμάσουν να αντιταχθούν ενάντια στις σκληρές και άγριες διαθέσεις του πατέρα τους; Η αγωνία όμως, θα κορυφωθεί περισσότερο στο σημείο όπου τα ίδια τα παιδιά θα αναζητήσουν βοήθεια…

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα – Σκηνοθεσία: Θοδωρής Νικολαΐδης – Παραγωγή: Ανδρέα Γεωργίου & Κούλη Νικολάου (G&N make it productions). ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ: Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή στις 19:30, στον ALPHA Κύπρου.