Φόρμα αναζήτησης

Ο Ορλάντο Μπλουμ μίλησε για τα προσόντα του…

Ο ηθοποιός μίλησε για την επίμαχη φωτογραφία του ίδιου πριν από τρία χρόνια στην οποία αποκαλύφθηκε όλο του το «μεγαλείο».

Στην επίμαχη φωτογραφία ο ηθοποιός βρισκόταν ολόγυμνος πάνω σε μια σανίδα έχοντας συντροφιά του την αρραβωνιαστικιά του, Κέιτι Πέρι.

«Τα πράγματα μεγεθύνονται όταν οι φωτογραφικές κάμερες έχουν μεγάλο τηλεσκοπικό φακό. Ήταν μια οπτική ψευδαίσθηση» ομολόγησε σε συνέντευξη του στο Howard Stern Show.

«Δεν είναι και τόσο μεγάλο όσο νομίζετε» είπε!

Στην ίδια συνέντευξη ο Μπλουμ αναφέρθηκε και στην αντίδρασή του όταν διέρρευσε η επίμαχη φωτογραφία. «Με πήραν οι εκπρόσωποί μου και μου είπαν «δεν είναι και ό,τι χειρότερο. Πρώτα από όλα οι φωτογραφίες είχαν καλυφθεί» και τότε εσύ κάνεις αστεία του τύπου «έχουν αρκετό «μαύρο» για να το καλύψουν;» και ξαφνικά αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιος θα κάνει την αποκάλυψη γιατί θα έχει πάρει αρκετά χρήματα. Είναι τριπλός ο πονοκέφαλος: οι φωτογραφίες, το μαύρο κουτί και μετά η αφαίρεσή του».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά φανερά ενοχλημένος είπε «μπορούμε να αλλάξουμε θέμα; Θα αποκαλύψω τα οπίσθιά μου στο Carnival Row».