Φόρμα αναζήτησης

Νίκος Ζιάγκος: Για χρόνια ήμουν εθισμένος στο σεξ και το αλκοόλ (vid)

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Ζιάγκος, ο οποίος μίλησε για την ταραχώδη ζωή του.

Περιέγραψε την εποχή που όταν κυκλοφορούσε στον δρόμο οι γυναίκες τού έσκιζαν το πουκάμισο, παραδέχτηκε πως ήταν για χρόνια εθισμένος στο σεξ, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά ενώ αποκάλυψε, για πρώτη φορά, τον λόγο που ένα ξημέρωμα η αστυνομία του χτύπησε την πόρτα, κατηγορώντας τον για ένοπλη ληστεία.

Ακόμα, αναφέρθηκε στον σύντομο γάμο του και παραδέχτηκε πως έγινε από ανάγκη και όχι από έρωτα καθώς η σύντροφός του έμεινε έγκυος, αλλά και στην οικονομική καταστροφή, η οποία τον υποχρέωσε να μείνει στο σπίτι του ηθοποιού.

«Βέβαια και είχαμε ναρκωτικά, τότε είχαν πρωτοσκάσει. Και ακριβώς επειδή είμαστε “ανειδίκευτοι” πολλοί χάθηκαν από αυτό. Το χειρότερο ναρκωτικά απ’ όλα, το πιο ύπουλο είναι το αλκοόλ. Μπαίναμε στα μαγαζιά και μας έσκαγαν τα μπουκάλια κέρασμα. Το χειρότερο ναρκωτικό. Επειδή είναι νόμιμο το απενοχοποιούμε, αλλά είναι το χειρότερο. Υπήρξα αλκοολικός. Ξυπνούσα το πρωί κι έπινα κονιάκ με ζάχαρη. Μέχρι που το κατάλαβα, κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι ο οργανισμός “κρασάρει”», είπε ο Νίκος Ζιάγκος.