Φόρμα αναζήτησης

Μπεν Άφλεκ: Ακόμα αγαπώ την Τζένιφερ

Ο ηθοποιός συνεχίζει να δίνει μια δημόσια μάχη κατά του εθισμού του με το αλκοόλ. Ο Μπεν Άφλεκ αποκάλυψε στην Αμερικανίδα δημοσιογράφο Hoda Kotb ότι ακόμα εξακολουθεί να συμβιβαστεί με την ιδέα του αλκοολισμού του και ότι η πρώην σύζυγός του Τζένιφερ Γκάρνερ παραμένει σημείο αναφοράς στη ζωή του. «Από ό,τι καταλαβαίνω την αγαπάς ακόμα», σχολίασε η δημοσιογράφος και ο Άφλεκ δεν διαφώνησε: «Εννοείται. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος».

Το ζεύγος Άφλεκ-Γκάρνερ παντρεύτηκε το 2005. Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, τρία χρόνια αφότου οι δύο ηθοποιοί σταμάτησαν να ζουν μαζί.

«Είναι η μητέρα των παιδιών, τα οποία θα είναι για πάντα ό,τι πιο σημαντικό υπέρχει στη ζωή». Ο Άφλεκ και η Γκάρνερ απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Η Βάιολετ είναι 13 ετών, η Σεραφίνα 10 και ο Σάμιουελ 7 ετών. «Ελπίζω να είμαι καλός μπαμπάς», σχολίασε ο ηθοποιός, «προσπαθώ πολύ. Είμαι τυχερός που τα παιδιά μου έχουν μια μητέρα σαν την Τζένιφερ. Τα βοηθάει συνέχεια και πάντα φροντίζει να μην είμαι απών από τη ζωή τους. Τα μεγαλώνουμε μαζί».