Φόρμα αναζήτησης

Μελίνα Ασλανίδου: Ετοιμάζεται για τον γάμο της στην Κρήτη

Η Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη! Η τραγουδίστρια διατηρεί σχέση με τον κομμωτή, Βασίλη Μουντάκη τα τελευταία δυόμισι χρόνια και φαίνεται πως πήραν τη μεγάλη απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, το ζευγάρι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο κατά πάσα πιθανότητα στην Κρήτη, αμέσως μετά τις καλοκαιρινές συναυλίες της τραγουδίστριας.

«Η Μελίνα και ο Βασίλης ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο μένουν στο ίδιο σπίτι στα Χανιά της Κρήτης. Ήταν θέμα χρόνου να αποφασίσουν να παντρευτούν. Αυτό που χρειάζεται ουσιαστικά είναι να βρουν την κατάλληλη ημερομηνία και να οργανώσουν την όλη διαδικασία του μυστηρίου», δηλώνει στην εφημερίδα άτομο που γνωρίζει το ζευγάρι. Λόγω της καλοκαιρινής περιοδείας, η Μελίνα Ασλανίδου θεώρησε καλύτερο να παντρευτεί μόλις ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Η τραγουδίστρια λατρεύει τα Χανιά, ενώ σε κάθε ευκαιρία επιδιώκει να βρίσκεται στην αγκαλιά του αγαπημένου της. «Αισθάνομαι πολύ ωραία με τον σύντροφό μου. Δεν νιώθω ότι είμαι η Ασλανίδου, εκείνη την ώρα νιώθω πως είμαι η Μέλι, το Μελινάκι. Δεν αισθάνομαι ότι κάνω κάτι κακό. Είναι ο άνθρωπός μου, ο άνθρωπος που αγαπάω και που έχω στη ζωή μου», είχε δηλώσει παλαιότερα η Μελίνα Ασλανίδου για τον Βασίλη Μουντάκη.