Φόρμα αναζήτησης

Ο Γιάννης Μάργαρης,νέος frontman του συγκροτήματος BLACK ANIS

Το κυπριακό συγκρότημα BLACK ANIS [Μπλακ Άνις], ανακοίνωσε χθες (02.01.2019), 3 χρόνια από την ημέρα δημιουργίας του, μια σημαντική αλλαγή στη σύνθεσή του. Η frontwoman του συγκροτήματος, Adriana Di Antonio, έχει αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους. Αυτό όμως, δε σημαίνει και το τέλος του συγκροτήματος, καθώς ανακοινώσε το νέο του μέλος.

Πιο συγκεκριμένα, η φωνή της μπάντας είναι πλέον ο Γιάννης Μάργαρης. Το νέο μέλος του συγκροτήματος είναι καλλιτέχνης της δισκογραφικής εταιρεία Minos EMI Universal και o νικητής του «Voice of Greece 2017». 
Στον πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από τον frontman της μπάντας, ο οποίος ερμηνεύει το ‘’Lay me Down’’, κομμάτι που συμπεριλαμβάνεται στον πρώτο προσωπικό δίσκο των BLACK ANIS με τίτλο ‘’Resonance 21:16”.

*Το συγκρότημα ευχαριστεί την Adriana Di Antonio για όλα όσα μοιράστηκαν και δημιούργησαν μαζί και της εύχεται κάθε καλό, σε ό,τι κάνει στη ζωή της.

Ακούστε το κομμάτι εδώ:

Φωτογραφία: Μάριος Ιωσηφίδης

*Για περισσότερα νέα του συγκροτήματος μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω της επίσημης τους σελίδας στο Facebook (facebook.com/blackanisband)