Φόρμα αναζήτησης

Μετά το Game of Love στο ΕΣΡ και το Power of Love

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΕΣΡ, Ροδόλφου Μορώνη, οι εκπρόσωποι του τηλεοπτικού σταθμού Ant1 ζήτησαν αναβολή, η οποία, ωστόσο, δεν δόθηκε στο κανάλι που προβάλλει το τηλε-ριάλιτι Game of Love.

Το Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν δέχθηκε τα επιχειρήματα της μη έγκαιρης προετοιμασίας, λέγοντας πως, η σήμανση που έχουν είναι αυστηρή, σε σχέση με τη σήμανση που έχουν άλλα ριάλιτι και ισχυρίστηκε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι παραπλάνησης και όχι αποπλάνησης.

 

Εξηγώντας τί εχει συμβεί με το ριάλιτι, από τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 παραδέχθηκαν πως υπήρχαν προβλήματα στα δύο πρώτα επεισόδια, τα οποία, όπως είπαν, στη συνέχεια διορθώθηκαν, καθώς καταβλήθηκε προσπάθεια να εξαλειφθούν.

Στη συνέχεια, οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1 ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι τις 29 Μαΐου, προκειμένου να καταθέσουν υπόμνημα προς το Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Με την κατάθεση του υπομνήματος ολοκληρώνεται η ακρόαση και στη συνέχεια το ΕΣΡ θα συνεδριάσει, προκειμένου να καταλήξει σε μία απόφαση.

Οι καταγγελίες των πολιτών για το Game of Love ξεπέρασαν τις 150, ενώ η είδηση της ημέρας είναι, πως εντός των επόμενων ημερών θα κληθούν και οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΙ, καθώς, σύμφωνα με τον κ. Μορώνη, υπάρχουν καταγγελίες και για το Power of Love! Αν και πολύ λιγότερες, σε σχέση με τις αντίστοιχες του Game of Love, εφόσον υπάρχουν, ο νόμος ορίζει πως πρέπει να γίνει κλήση προς το σταθμό.