Φόρμα αναζήτησης

Εισαγγελική παρέμβαση για το Game of Love

Δραματικές φαίνεται να είναι οι εξελίξεις τις τελευταίες ώρες για το νέο reality show του ΑΝΤ1, Game of Love. Το παιχνίδι έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης και όχι άδικα, λόγω όσων βλέπουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Έτσι φαίνεται πως μπήκε στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών! Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας με διπλή κατεύθυνση, καθώς αναζητά ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων του καναλιού αλλά και των αρμόδιων στελεχών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που έχουν την αρμοδιότητα για την επίβλεψη τηλεοπτικών προγραμμάτων .

Ο εισαγγελικός λειτουργός, που θα διενεργήσει την έρευνα, έχει εντολή να εξακριβώσει αν από την πλευρά των υπευθύνων του ΑΝΤ1 έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί ασέμνων.

Παράλληλα ωστόσο θα πρέπει να ελέγξει και αν στην υπόθεση του επίμαχου παιχνιδιού προκύπτουν στοιχεία σε βάρος των αρμοδίων του ΕΣΡ για το ενδεχόμενο διάπραξης του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος .

ΑΠΕ-ΜΠΕ