Φόρμα αναζήτησης

Η Germia έρχεται Κύπρο για το Cyprus Comic Con 2019

Όπως είδαμε απο την αρχή των διοργανώσεων του Cyprus Comic Con, ο κόσμος που ασχολείται με το Cosplay ξεπέρασε σε αριθμό κάθε προσδοκία! Μικροί και μεγάλοι, ντύνονται και βάφονται σαν τον αγαπημένο τους χαρακτήρα απο ταινίες, comics, manga και ότι άλλο έχει σχέση με την ποπ κολτούρα ανα το παγκόσμιο.

Υπάρχουν όμως και επαγγελματίες Cosplayers. Αυτοί που δίνουν το παράδειγμα στους υπόλοιπους με πραγματικά εντυπωσιακά χειροποίητα κουστούμια και εμπνέουν νέους να ασχοληθούν και εκείνοι. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια η καλύτερη αμφίεση (Cosplay) βραβεύεται απο το Cyprus Comic Con και αντιπροσωπεύει την χώρα μας στον πανευρωπαικό διαγωνισμό (EuroCosplay Championship).

Φέτος μια από τους πολλούς καλεσμένους στο Cyprus Comic Con ειναι η GERMIA από την Τσεχία η οποία όπως όλοι οι Cosplay Guests, δεν έρχεται μονο για να δείξει ποσο ωραίο ειναι το Cosplay της αλλά και να δώσει συμβουλές, tips και πάνω απ’όλα την ώθηση στους κύπριους cosplayers να μεγαλουργήσουν!

Η Germia ειναι επίσης gamer, gaming streamer, ειδική στην κατασκευή κουστουμιών (crafter) και ειδικεύεται στους γυναικείους χαρακτήρες. Άρχισε να ασχολείται το 2015 και απο τότε έχει κερδίσει σε διαγωνισμούς όπως στο EuroCosplay Championship (2016) στο MCM London Comic Con και την Season 8 του European Cosplay Gathering (2018) στο Japan’s Expo Ichigo μαζί με τους συνάδελφους της απο την Τσεχία Ali και Ketrinστην ομαδική κατηγορία.

Στο Cyprus Comic Con 2019 θα ειναι κριτής (Special Guest judge) για το Eurocosplay Qualifier που θα γίνει το Σάββατο 20/4 και φυσικά θα συμμετέχει στα ενημερωτικά panels ως εξής: 

Σάββατο 20/4 με θέμα “Πώς να πετύχεις σε Cosplay Διαγωνισμούς

και την Κυριακή 21/4 με θέμα “Cosplay Priming And Painting”

Πιο πολλές πληροφορίες για το full προγραμμα θα ανακοινωθούν όταν πλησιάσει η ημερομηνία του Cyprus Comic Con 2019.