Φόρμα αναζήτησης

Λεμεσός: ένας top γαμήλιος προορισμός

Το θέμα της αναπαράστασης γαμήλιας τελετής που πραγματοποιήθηκε χθες στις 4μμ από τον Δήμαρχο της πόλης κ. Νίκο Νικολαΐδη, ήταν ένα όμορφο γεγονός και έγινε σε μια ονειρεμένη τοποθεσία με την καταπληκτική θέα του απέραντου γαλάζιου μπροστά από το Elias Beach των Kanika Hotels & Resorts, που ανέλαβαν και την φιλοξενία του ζευγαριού από το Ηνωμένο Βασίλειο.

O σκοπός είναι η περεταίρω προβολή των φανταστικών χώρων της πόλης της Λεμεσού στο εξωτερικό, καθώς και των μοναδικών υπηρεσιών που προσφέρει η πόλη στον τομέα του γαμήλιου τουρισμού.

Την πρωτοβουλία και τον συντονισμό είχε το Παγκοσμίως Καινοτόμο έργο BookYourWeddingDay.com

Τη διακόσμηση του χώρου ανέλαβε ο designer Ρόης Ηροδότου, ενώ το φανταστικό νυφικό ήταν δημιουργία της Ελίνας Λεβέντη.
Όπως δήλωσε η CEO του BookYourWeddingDay.com Μαρία Ευριπίδη, ο γαμήλιος τουρισμός είναι πολύ σημαντική αγορά για την οικονομία της χώρας μας, μιας και κάθε ζευγάρι συνοδεύετε από ένα μέσο όρο 30 καλεσμένους που παραμένουν για ένα μέσο όρο 10 βράδια. Η Λεμεσός διαθέτει πολυτελέστατα ξενοδοχεία και παραθαλάσσιους χώρους με υψηλές προδιαγραφές και έτσι κάθε ζευγάρι που παντρεύεται στην Λεμεσό έχει την δυνατότητα να απολαύσει την ημέρα του γάμου του όσο και τον μήνα του μέλιτός του με όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες.
______________________________________________________________________________