Φόρμα αναζήτησης

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Αθωώθηκαν η Χρ. Παππά και ο γιος της

Τέλος στη δικαστική περιπέτεια για τη Χριστίνα Παππά και τον γιο της Δημήτρη. Σήμερα (15/4) το πρωί κρίθηκαν αθώοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για την υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι.

Ο δικηγόρος τους, Αλέξης Στεφανάκης, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για την οριστική αθώωση της ηθοποιού και του γιου της. Μάλιστα αποκάλυψε πως αθώοι κρίθηκαν επίσης και ο Θέμης Γεωργαντάς με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

«Ως προς τον Δημήτρη και τη Χριστίνα έχουμε το τέλος αυτής της περιπέτειας. Έχουμε ομόφωνα αθωωτική απόφαση και κλείνει αυτός ο κύκλος ο οποίος ήταν τόσο βασανιστικός για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έχει ολοκληρωθεί η απόφαση για τους λοιπούς κατηγορουμένους. Και δεν αναφέρομαι ως προς τους μετόχους της εταιρείας, όπως είναι ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, που και για αυτούς είναι ομόφωνα αθωωτική η απόφαση», ανέφερε ο δικηγόρος.

«Είναι μία στιγμή χαράς. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν εγκλωβιστεί σε μία απόφαση που πραγματικά δεν τους αφορούσε… Είναι το τέλος μία πραγματικά βασανιστικής διαδρομής», τόνισε για την Χριστίνα και τον Δημήτρη Παππά ο κ. Στεφανάκης.