Φόρμα αναζήτησης

Κιμ Καρντάσιαν: Αποκαλύπτει σε ποιο σημείο δεν έχει κάνει πλαστική

Η 38χρονη τηλεπερσόνα μίλησε για άλλη μία φορά σχετικά με αυτό το θέμα την ώρα που ο make up artist Μάριο Ντεντιβάνοβιτς της έκανε το μακιγιάζ στην εκπομπή «The Master Class» στο Λος Άντζελες. [...]

Read More...

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει κατηγορηθεί πολλάκις πως έχει φτιάξε την μύτη της, αλλά η ίδια επιμένει ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει.

Η 38χρονη τηλεπερσόνα μίλησε για άλλη μία φορά σχετικά με αυτό το θέμα την ώρα που ο make up artist Μάριο Ντεντιβάνοβιτς της έκανε το μακιγιάζ στην εκπομπή «The Master Class» στο Λος Άντζελες, το Σαββατοκύριακο.

«Ποτέ δεν έφτιαξα την μύτη μου» είπε η Κιμ. «Όλοι νόμιζαν ότι το έκανα κι εγώ έλεγα: ‘Περιμένετε μέχρι να κάνω παιδιά επειδή τα πραγματικά χαρακτηριστικά τότε φαίνονται’».

Αργότερα, μάλιστα, προσπάθησε να εξηγήσει περισσότερο την μάλλον περίπλοκη εξήγησή της, τουιτάροντας: «Είπα ότι θα δείτε όταν κάνω παιδιά, θα έχουν την ίδια μύτη με μένα».

Ο Μάριο εξήγησε ότι η Κιμ έχει μια «μικρή προεξοχή στην μύτη της» αλλά χρησιμοποιεί διάφορες τεχνικές με το μακιγιάζ για να κρύβει την ατέλεια.

Κι ενώ η 38χρονη Κιμ Καρντάσιαν αρνείται πως έχει κάνει ρινοπλαστική, συμφωνεί με τους θαυμαστές της πως το πρόσωπό της δείχνει πολύ διαφορετικό. Η Κιμ έχει πει ότι η μύτη της είναι η μεγαλύτερη ανασφάλειά της.

Η διάσημη τηλεπερσόνα έχει επίσης αρνηθεί πως έχει βάλει εμφυτεύματα στα περίφημα οπίσθιά της. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να σταματήσει τις φήμες, έκανε ακόμη και ακτινογραφία στο τηλεριάλιτι για να αποδείξει στους επικριτές της πως κάνουν λάθος.

Άλλη μία αισθητική παρέμβαση που αρνείται πως έχει κάνει είναι η πλαστική στήθους. Στο μπλογκ της είχε γράψει πως έχει μεγάλο στήθος από πολύ μικρή ηλικία, εξηγώντας: «Είχα μέγεθος C από την ηλικία των 11 ετών».

Εντούτοις, έχει πει πως δεν είναι εντελώς αντίθετη στο να φτιάξει το στήθος της, αφότου κάνει παιδιά. «Μια μέρα σίγουρα θα κάνω ανόρθωση στήθους, αλλά περιμένω μέχρι να κάνω παιδιά. Μέχρι τότε, βασίζομαι σε ένα καλό σουτιέν» έχει δηλώσει.

iefimerida.gr

Send this to a friend