Φόρμα αναζήτησης

Κιάνου Ριβς: viral για τον τρόπο που ποζάρει με θαυμάστριες

Ο Καναδός ηθοποιός και μουσικός Κιάνου Ριβς εκτός από σούπερσταρ του Χόλιγουντ θεωρείται πλέον και ειδικός στο να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό δίπλα σε γυναίκες, χωρίς να τις αγγίζει.
Ο διάσημος ηθοποιός, δεν αρνείται να φωτογραφηθεί με θαυμάστριές του, ωστόσο προσέχει πολύ και σε κάθε φωτογραφία, το χέρι του βρίσκεται σε απόσταση εκατοστών πίσω από τις γυναίκες, χωρίς να το τοποθετεί στη μέση ή την πλάτη τους.
Πρόσφατα μάλιστα χρήστης των social media δημοσίευσε στο Twitter ένα κολάζ φωτογραφιών με τον ηθοποιό να στέκεται δίπλα σε γυναίκες για να φωτογραφηθεί και παρατήρησε ότι ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς ταινιών «John Wick»,  στην πραγματικότητα δεν τις αγγίζει στην πλάτη ή στους ώμους όταν ποζάρει.
«Ζούμε στην εποχή του κινήματος #MeToo  και προσέχει να μην τοποθετεί το χέρι του όπου δεν πρέπει»  σχολιάζει σχετικά, δημοσίευμα του Zeit Magazin.
Σε αρκετές φωτογραφίες με θαυμάστριες φαίνεται απομονωμένος, έχει τα χέρια στις τσέπες, κρατά αποστάσεις, αναφέρει το δημοσίευμα.
Πολλοί είναι οι θαυμαστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που επικροτούν τη στάση του ηθοποιού: “Ένας πραγματικός κύριος” τον χαρακτηρίζουν θαυμαστές του στο Facebook, ενώ άλλοι επισημαίνουν ότι είναι απλώς ευγενικός.
Υπάρχουν και άλλοι που σχολίαζουν πως ο Κιάνου Ριβς δεν ακουμπά τους άλλους γιατί σέβεται την ιδιωτικότητά τους και ότι δεν πρόκειται για αντίδραση στο κίνημα #MeToo.
«Ο Κιάνου Ριβς έχει την απίθανη δύναμη να σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αγκαλιάζεσαι, χωρίς να σε αγγίζουν» έγραψε χαρακτηριστικά στα social media, θαυμαστής του διάσημου ηθοποιού, ενώ άλλοι δημοσίευσαν φωτογραφίες του από την πρόσφατη περιοδεία για την προώθηση της ταινίας «John Wick: Chapter 3 – Parabellum» στις οποίες η Χάλι Μπέρι του κρατά του μπράτσο.