Φόρμα αναζήτησης

Κέιτ και Ελισάβετ στα μπλε: Εμφάνιση πολλών καρατίων

Το κοσμικό κοινωνικό γεγονός της Αγγλίας, οι αγαπημένες ιπποδρομίες της βασιλικής οικογένειας έγιναν πεδίο στιλιστικής δράσης. Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκηπας Γουίλιαμ έφτασαν σε ένα από τα πιο αναμενόμενα γεγονότα στο βασιλικό ημερολόγιό τους, το Royal Ascot και οι κάμερες πήραν φωτιά.

Το βασιλικό ζευγάρι παρέα με τη βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε το παρών στις ετήσιες ιπποδρομίες που διαρκούν πέντε ημερών και ξεκίνησαν την Τρίτη.

Κέτι και Ελισάβετ κινήθηκαν στο ίδιο μήκος κύματος και επέλεξαν το ίδιο χρώμα για τις εμφανίσεις τους, κάτι σπάνιο, αφού η βασιλική οικογένεια δίνει μεγάλη προσοχή ακόμα και στο να μην υπάρχουν συμπτώσεις. Η Μίντλετον επέλεξε ένα γαλάζιο φόρεμα με ιδιαίτερα μανίκια από τον Ellie Saab και ένα υπέροχο καπέλο φτιαγμένο μόνο για εκείνη από τον Philip Treacy καπέλο με την λεπτομέρεια των λουλουδιών. Με αποκορύφωμα τα μπλε τοπάζια και σκουλαρίκια με διαμάντια της Kiki McDonough, η μέλλουσα βασίλισσα έκανε μία εμφάνιση για άριστα.

Το μπλε έδειξε να είναι το χρώμα της επιλογής για πολλές από τις κυρίες της βασιλικής οικογένειας, αφού και η πριγκίπισσα Μπεατρίς και η πριγκίπισσα Ευγενία φορούσαν αποχρώσεις του.