Φόρμα αναζήτησης

Η Βάσω Λασκαράκη: «Είμαι ερωτευμένη»

Η Βάσω Λασκαράκη μιλά στο People για την προσωπική της ζωή, τον έρωτά της για τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Στην τελευταία μας συνέντευξη, τον Δεκέμβριο του 2018, μου είχες πει ότι αν έρθει ο έρωτας θα στριμωχτεί λίγο, γιατί είναι όλα πολύ νωπά, αλλά θα τη βρει τη θέση του.
Δίκιο είχα! (γέλια) Τη βρήκε τη θέση του ο έρωτας. Καμιά φορά τα πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις.

Άρα, είσαι ερωτευμένη;
Ναι, είμαι.

Ο έρωτας όσο περνάνε τα χρόνια αλλάζει μορφή;
Αλλάζουμε εμείς ανάλογα με την ηλικία μας. Αλλάζουν τα θέλω και οι απαιτήσεις μας. Όταν είσαι νέος, ερωτεύεσαι πράγματα στιγμιαία. Με τα χρόνια αλλάζουν τα δεδομένα, γνωρίζεις καλύτερα τον εαυτό σου και ερωτεύεσαι σιγά σιγά.

Πόσο εύκολο είναι να κάνεις μια σχέση όταν έχεις ένα παιδί;
Καθόλου. Έχεις πολύ μεγαλύτερη αγωνία και άγχος. Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί, ισορροπία, πολύ μικρά βήματα κάθε φορά και πρέπει να υπάρχει η διάθεση και η συμβολή ειδικών για να δημιουργηθεί μια νέα, υγιής σχέση.

Σελίδα στην προσωπική σας ζωή έχετε γυρίσει και εσύ και ο Γιάννης (σ.σ. Τσιμιτσέλης). Σας προβλημάτισε το πώς θα το χειριστείτε σε σχέση με την κόρη σας, που είναι 5 ετών;
Το πώς θα μεταφερθεί σε ένα παιδί μια νέα σχέση είναι πολύ σημαντικό θέμα. Πρέπει να υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στους γονείς, να υπάρχει η βοήθεια ειδικού για το πώς θα το χειριστούν και, πρωτίστως, να υπάρχει γνώση των καταστάσεων, ώστε οι γονείς να μην έρθουν αντιμέτωποι με μια ερώτηση του παιδιού για την οποία δεν έχουν τις σωστές απαντήσεις. Είναι μια δύσκολη διαδικασία, αλλά όταν παίρνεις ένα διαζύγιο πρέπει να είσαι έτοιμος να την αντιμετωπίσεις.

Το ότι μιλάς για τη νέα σου σχέση σημαίνει πως…
Είναι σοβαρή. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες κι εγώ ένιωθα καλά και σίγουρη για τον σύντροφό μου, θεώρησα ότι θα ήταν υποκριτικό να κάνω κάτι άλλο.