Φόρμα αναζήτησης

Η Ελληνίδα που ξετρέλανε τον Γκόρντον Ράμσεϊ στο Ντουμπάι

Ο λόγος για την Άντζελα Παντελή, η οποία κάνει λαμπρή καριέρα ως dj και ακροβάτισσα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Συγκεκριμένα, η εντυπωσιακή Ελληνίδα πήρε μέρος στο ακροβατικό σόου κατά την διάρκεια του opening του θρυλικού Ceasars Palace στο Ντουμπάι.

Επίτιμος καλεσμένος στο opening ήταν ο Γκόρντον Ράμσεϊ γνωστός σεφ και κριτής στο βρετανικό «MasterChef».

Η όμορφη Ελληνίδα κάνει λαμπρή καριέρα ως dj και ακροβάτισσα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.Η όμορφη Ελληνίδα κάνει λαμπρή καριέρα ως dj και ακροβάτισσα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με την Espresso, ο σταρ σεφ δεν γινόταν να λείπει από το χλιδάτο event για την παρουσίαση του νέου ξενοδοχείου, αφού το περίφημο εστιατόριό του, το Hell’s Kitchen (που είναι και reality μαγειρικής!), κατέχει εξέχουσα θέση στο «Ceasars Bluewaters Dubai».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρά τους πολλούς καλεσμένους, αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον του διάσημου σεφ ήταν η Ελληνίδα dj, η οποία φορώντας την ολόχρυση στολή της κέρδισε τις εντυπώσεις ολόκληρου του πλήθους με τις δεξιότητές της στα ακροβατικά, σε συνεργασία με τη φίλη και συνάδελφό της Μελίνα Ντρούτα.

Η Ελληνίδα βρέθηκε στο opening του Ceasars Palace στο Ντουμπάι. Εκεί ήταν και ο Γκόρντον Ράμσεϊ που εντυπωσιάστηκε με τα ακροβατικά της.Η Ελληνίδα βρέθηκε στο opening του Ceasars Palace στο Ντουμπάι. Εκεί ήταν και ο Γκόρντον Ράμσεϊ που εντυπωσιάστηκε με τα ακροβατικά της.

Να σημειωθεί πως το concept της βραδιάς στο ξενοδοχείο Ceasars Palace θύμισε κάτι από ταινία ρωμαϊκής εποχής, καθώς οι περισσότεροι είχαν ντυθεί Ιούλιος Καίσαρας, Αντώνιος και Κλεοπάτρα.

Το σκηνικό, μάλιστα, έκανε ακόμη πιο επικό μια… στρατιά από Ρωμαίους!