Φόρμα αναζήτησης

Γιώργος Καπουτζίδης: Έξαλλος με ομοφοβικό μήνυμα follower του

Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, καθώς έχει αναλάβει την εκφώνηση τόσο των δύο ημιτελικών όσο και του τελικού του φετινού διαγωνισμού της Eurovision με την Μαρία Κοζάκου.

Στον Α’ Ημιτελικό της Τρίτης, στην σκηνή εμφανίστηκε και η transgender Dana International και όση ώρα τραγουδούσε η kiss cam απαθανάτισε τουλάχιστον τρία φιλιά μεταξύ ανδρών, τα οποία προβλήθηκαν σε ζωντανή μετάδοση.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μέσα στο όμορφο κλίμα της έναρξης του μουσικού διαγωνισμού σχολίασε εκείνη την τρυφερή στιγμή πως «η αγάπη δεν έχει όρια».

Τα εν λόγω δημοσιεύματα προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση στους χρήστες και απ’ότι φαίνεται έβαλαν φωτιά σε κάποιον follower του, επονομαζόμενο «Θανάση», ο οποίος ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση του Γιώργου Καπουτζίδη και αποφάσισε να του στείλει ένα επιθετικό μήνυμα στο Instagram.

Ο «Θανάσης» έγραψε στον ηθοποιό: «Συγχαρητήρια για εχθές στην Eurovision που φιλιόσαντε άντρες και έλεγες η αγάπη δεν έχει όρια… όχι συγχαρητήρια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Προσπαθείτε να περάσετε (το) αφύσικο για φυσιολογικό… Το φυσιολογικό είναι να φιλιέται ένας άντρας με γυναίκα…»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν δίστασε να του απαντήσει: «Το φυσιολογικό είναι να μην ξαναστείλεις μήνυμα σε άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Και δεν προσπαθώ να περάσω απολύτως τίποτα. Εσύ προσπαθείς να μου επιβάλεις τη γνώμη σου για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Και τη γνώμη σου την έχω χεσμένη. Και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που είδες να φιλιούνται. Άντε και μην ξαναστείλεις. Όρεξη είχα νομίζεις να διαβάζω τις μαλακίες σου».

Στην συνέχεια ο ηθοποιός ανέβασε τα αποσπάσματα της συνομιλίας τους στην ιστορία του στο Instagram, αποκαλύπτοντας το περιστατικό, ενώ δεν δίστασε να παρακαλέσει τους ομοϊδεάτες του «Θανάση» να τον κάνουν unfollow στο Instagram.