Φόρμα αναζήτησης

#LETSCELEBRATE από τη Lidl και τη Heidi Klum

Η Lidl και η Heidi Klum φέρνουν στις 7 Δεκεμβρίου τη συλλογή #LETSCELEBRATE σε όλα τα καταστήματα Lidl από τις 7 Δεκεμβρίου [...]

Read More...

Μια περιορισμένη συλλογή για τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, με κομψά, μοντέρνα κομμάτια στις ανταγωνιστικές τιμές της Lidl, που μπορούν να φορεθούν τις ημέρες των γιορτών. H Lidl και η Heidi Klum λανσάρουν τη δεύτερη συλλογή #LETSCELEBRATE την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017. Η κολεξιόν προσαρμοσμένη στην εορταστική περίοδο προσφέρει τα ιδανικά outfits για τις εορταστικές μέρες. Αποτελείται από κομψά και μοντέρνα κομμάτια, που συνδυάζονται εύκολα. Η συλλογή #LETSCELEBRATE εντυπωσιάζει με την ποιότητά της και διατίθεται σε ένα εύρος τιμών από 7,99 έως 29,99 Ευρώ.

«Για να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών στα καταστήματά μας, τους παρέχουμε ποικιλία επιλογών μόδας για διαφορετικές περιστάσεις. Η δεύτερη συλλογή μας με τη Heidi Klum #LETSCELEBRATE βασίζεται σε αυτή την αρχή, παρέχοντας στους πελάτες μας εγκαίρως για την εορταστική περίοδο, μόδα στις ανταγωνιστικές τιμές που έχουν συνηθίσει.»

Από 7 Δεκεμβρίου, οι πελάτες μπορούν να βρουν στα καταστήματα φορέματα με παγιέτες, κολάν, φούστες, παλτό, τοπ και πολλά άλλα.

Η #LETSCELEBRATE προσφέρει μόδα για όλες τις γυναίκες!
#esmarabyheidiklum
Επισκεφθείτε μας και στο:
www.lidl.com.cy
http://kariera.lidl.com.cy
www.facebook.com/lidlcy/
https://www.youtube.com/user/lidlcyprus
www.twitter.com/Lidl_Cyprus_
https://www.instagram.com/lidl_cyprus/
https://www.linkedin.com/company/lidl-cyprus
Snapchat: lidlcyprus

Send this to a friend