Φόρμα αναζήτησης

Η Gaga φορά ρούχα σχεδιασμένα από καθηγητή του Middlesex University

Το καινούργιο βίντεο κλιπ της βασίλισσας της Lady Gaga φιλοξενεί αυθεντικά σχέδια του καθηγητή μόδας του πανεπιστημίου του Middlesex, Alex Noble! [...]

Read More...

Kαθηγητής στον κλάδο “Fashion” του Πανεπιστημίου του Middlesex σχεδίασε τα κουστούμια για τη διεθνούς φήμης ποπ σταρ Lady Gaga και συγκεκριμένα για το πιο πρόσφατο μουσικό βίντεό της, που ονομάζεται John Wayne.

Ζητήθηκε του Alex να δημιουργήσει κάτι εμπνευσμένο από την ντίβα Dolly Parton, τον βασιλία της ποπ Elvis, κάτι που να θυμίζει έναν καουμπόη επιστημονικής φαντασίας, αλλά ταυτόχρονα εμπνευσμένο και από την ίδια την Gaga.  Έτσι δημιούργησε ένα ξεβαμμένο σύνολο από τζην, το οποίο ήταν γεμάτο κρόσσια και είχε τεράστια πτυχωτά μανίκια από μετάξι. Εξηγεί ο Alex Noble πως «καταφέραμε να ολοκληρώσουμε την δουλειά αυτή σε εννέα μέρες, συμπεριλαμβανομένου του ξεβάμματος και πλυσίματος του τζην».

Συνεχίζει λέγοντας πως ήταν πολύ χαρούμενος που είδε το κομμάτι που σχεδίασε στο μουσικό βίντεο και πως παρόλο που συνεργάζεται με την Gaga εδώ και καιρό συχνά σχεδιάζονται κομμάτια που στο τέλος δεν χρησιμοποιούνται. «Έτσι είναι πάντα υπέροχα όταν ανταμείβεται ο κόπου σου», εξηγεί ο καθηγητής του Middlesex.