Φόρμα αναζήτησης

6 πουκάμισα που κάθε άντρας πρέπει να έχει

Έχοντας το σωστό πουκάμισο, μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε κάθε περίσταση. Αποτελεί ένα ρούχο-κλειδί για κάθε περίσταση, επαγγελματική και μη... [...]

Read More...

Ανεξάρτητα από το πόσο επίσημο ή casual είναι το στιλ σας, το πουκάμισο μπορεί να φορεθεί παντού. Είτε φοράτε κοστούμι, είτε τζιν, το πουκάμισο είναι εξίσου σημαντικό και αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας και του ντυσίματός σας.

Υπάρχουν διάφορα είδη πουκάμισων και είναι καλό να έχετε μια ποικιλία, για να μπορείτε να προσαρμοστείτε σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτά είναι τα 6 πουκάμισα που κάθε άντρας, ο οποίος σέβεται τον εαυτό του και θέλει να είναι πάντοτε περιποιημένος, πρέπει να έχει στη ντουλάπα του.

1. Το λευκό πουκάμισο
Το λευκό πουκάμισο είναι απαραίτητο. Πολύ απλά τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με αυτό και κάθε άντρας πρέπει να έχει ένα καθαρό λευκό πουκάμισο, έτοιμο να το φορέσει ανά πάσα στιγμή.

2. Το μπλε πουκάμισο
Τα μπλε πουκάμισα προσφέρουν μια κλασική εμφάνιση, προσθέτοντας, παράλληλα, κάποιο χρώμα στο όλο look.

3. Το ριγέ πουκάμισο
Είναι ένα απλό σχέδιο που πραγματικά θα σας κάνει να φαίνεστε κομψοί. Προτιμήστε, όμως, απλούς συνδυασμούς χρωμάτων.

4. Με αντίθεση στο κολάρο
Ένα πουκάμισο με μεγάλο ενδιαφέρον. Ειδικά αν επιλέξετε το κολάρο σε λευκό χρώμα, θα έχετε κάνει μια πολύ καλή επιλογή.


5. Το καρό πουκάμισο
Είναι κατάλληλο για όσους έχουν πιο casual στυλ. Προτιμήστε απλά μοτίβα και συνδυασμούς χρωμάτων που δεν θα σας περιορίζουν πολύ.

6. Το πουκάμισο-σμόκιν
Φοριέται σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις και δεν είναι κατάλληλο για καθημερινές περιστάσεις. Αν το επιλέξετε, συνδυάστε το με μανικετόκουμπα.

Send this to a friend