Φόρμα αναζήτησης

Aριάνα Γκράντε: μίλησε για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει

Η Aριάνα Γκράντε μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει και μοιράστηκε στο Instagram της φωτογραφίες από το σπινθηρογράφημα εγκεφάλου της, το οποίο δείχνει τα επίπεδα PTSD.

Παρόλο που είναι ασαφές πότε ακριβώς έγιναν οι συγκεκριμένες εξετάσεις, πολλοί τις μετέφρασαν ως επακόλουθο της βομβιστικής επίθεσης στο Μάντσεστερ το 2017 όταν περισσότεροι από 20 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους σε συναυλία της τραγουδίστριας.

Σε συνέντευξή της τον περασμένο Ιούλιο, η τραγουδίστρια είχε πει πως μετά την τρομοκρατική επίθεση, βίωνε έντονες ζαλάδες και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. «Ανέκαθεν είχα προβλήματα άγχους αλλά ποτέ δεν είχαν σωματοποιηθεί. Για πολλούς μήνες ήμουν πολύ αναστατωμένη», είχε σχολιάσει τότε «Η ψυχική υγεία είναι τόσο σημαντική. Ο κόσμος δεν δίνει πολύ σημασία επειδή έχουμε διάφορα να κάνουμε. Έχουμε προγράμματα, δουλειές, παιδιά, μέρη που έχουμε να πάμε, δεχόμαστε πίεση από παντού, προσπαθούμε συνεχώς να αντεπεξέλθουμε. Και δεν δίνουμε σημασία σε αυτό που συμβαίνει μέσα μας», ανέφερε η τραγουδίστρια.