Φόρμα αναζήτησης

Άνιστον και Θερού αποχαιρετούν τον σκύλο τους με συγκινητικά λόγια

Το ζευγάρι, που χώρισε τον Φεβρουάριο του 2018, συναντήθηκε για έναν δυσάρεστο λόγο καθώς ο σκύλος τους, η Ντόλι Α., πέθανε. Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο Θερού μέσω Instagram. «Ήταν περιστοιχισμένη από ολόκληρη την οικογένειά της», έγραψε με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Τζένιφερ Ανιστον ήταν εκεί. Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα αντρικό και ένα γυναικείο χέρι πάνω στον σκύλο.

Ο Θερού μίλησε για «ηρωικό αγώνα» και παραμένει άγνωστο εάν πέθανε από φυσικά αίτια ή είχε κάποια ασθένεια. Η Ντόλι Α. Είχε υιοθετηθεί από καταφύγιο και μετά τον χωρισμό του ζευγαριού είχε μείνει με την Τζένιφερ Ανιστον στη δυτική ακτή μαζί με άλλα δύο σκυλιά, ενώ ο Τζάστιν Θερού κράτησε ένα πίτμπουλ.

Στην ανάρτηση, ο Θέρου έγραψε και μία φράση του Τζορτζ Βέστ. «Αυτός που δεν σε εγκαταλείπει ποτέ, που ποτέ δεν είναι αχάριστος, είναι ο σκύλος, πιστός και αληθινός ακόμα και στον θάνατο», ενώ μέσα από τα hashtags #adoptdontshop και #rescuedog κάλεσε τους ακολούθους του να υιοθετούν και να μην αγοράζουν κατοικίδια.