Φόρμα αναζήτησης

Αν Χαθαγουέι: ούτε μια γουλιά κρασί για τα επόμενα 15 χρόνια

Μην περιμένετε να δείτε σύντομα την Αν Χαθαγουέι με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι. Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως έκοψε το αλκοόλ για χάρη του γιου της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Modern Luxury», η 36χρονη Αν Χάθαγουέι ανέλυσε τα σχόλια που είχε κάνει στην εκπομπή της Έλεν ντεΤζενέρις τον Ιανουάριο, όπου είχε πει ότι θα αποφεύγει το αλκοόλ μέχρις ότου ο 3χρονος γιος της Τζόναθαν Ρόουμπανκς, φύγει από το σπίτι.

Η απόφασή της, εξηγεί τώρα, είναι υλικοτεχνική, βασισμένη στο πώς νιώθει αφότου πιει και όπως τονίζει, δεν είναι «ηθική» επιλογή και σίγουρα δεν θέλει να επηρεάσει κι άλλους στο να κάνουν το ίδιο.

«Δεν πίνω καθόλου ποτά, γιατί η κατανάλωση αλκοόλ για μένα ήταν ένα πρόβλημα. Σταμάτησα να πίνω διότι ο τρόπος που πίνω μου προκαλεί hangover και αυτό ήταν το πρόβλημα» δήλωσε η Αν Χαθαγουέι. «Το τελευταίο μου hangover κράτησε πέντε ημέρες. Όταν θα είμαι σε μια φάση της ζωής μου που θα υπάρχει αρκετός χώρος για μένα ώστε να έχω ένα hangover, τότε θα ξεκινήσω να πίνω ξανά, αλλά αυτό δεν θα συμβεί μέχρι το παιδί μου να φύγει από το σπίτι».

«Αλλά θέλω απλώς να ξεκαθαρίσω κάτι: Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν πρέπει να κάνουν κάτι τόσο ακραίο» διευκρίνισε η Αν Χαθαγουέι. «Δεν νομίζω ότι το αλκοόλ είναι κακό. Είναι απλά ο τρόπος που πίνω εγώ – κάτι που προσωπικά πιστεύω ότι είναι πραγματικά διασκεδαστικό – αλλά δεν είναι το είδος της διασκέδασης που ταιριάζει με ένα παιδί, για μένα. Αλλά δεν έχει καμία σχέση με την ηθική».

Στην συνέντευξή της τον Ιανουάριο στην Έλεν ΝτεΤζενέρις, η Αν Χαθαγουέι παραδέχτηκε ότι δεν της «αρέσει καθόλου ο τρόπος που πίνει» εξηγώντας πως ο Τζόναθαν «έφτασε σε μια ηλικία που πραγματικά με χρειάζεται όλη την ημέρα και τα πρωινά».

Όπως λέει: «Μια μέρα τον πήγα στο σχολείο – δεν οδηγούσα, αλλά ήμουν ακόμη σε hangover. Αυτό ήταν αρκετό για μένα. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η εμπειρία». Η Έλεν ΝτεΤζενέρις αστειευόμενη απάντησε «ένας άλλος λόγος που δεν θέλω παιδιά. Δεν πρόκειται να σταματήσω να πίνω»