Φόρμα αναζήτησης

Αδελφός Παντελίδη: Λείπεις κάθε στιγμή,κάθε λεπτό, η πληγή δεν μπαλώνει

Τρία χρόνια πέρασαν από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Ο νεαρός τραγουδιστής άφησε τη τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τα χαράματα της  18ης  Φεβρουαρίου 2016. Ο θάνατος του Παντελή βύθισε στο πένθος  τόσο την οικογένεια, όσο και τους χιλιάδες των θαυμαστών του. Ο 33χρονος Παντελίδης επέβαινε σε όχημα μαζί με δύο φίλες του. Το όχημα του ανατράπηκε μετά που έχασε ο οδηγός τον έλεγχο με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του τραγουδιστή, αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό των δύο συνεπιβάτηδων του.

Εξ αφορμής της επετείου του θανάτου του Παντελή Παντελίδη, ο αδελφός του Τριαντάφυλλος Παντελίδης δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές.

«3 χρόνια μακριά μας…Λείπεις… Πάντα θα λείπεις… Δεν σε ξεχνάμε στιγμή… Ήσουν είσαι και θα είσαι ένα απλό παιδί που το ανέδειξε ο κόσμος και γι’ αυτο θα μείνεις ανεξίτηλος μέσα στις καρδιές όλου του κόσμου!!!Ταυτίστηκε ο κόσμος με τον Παντελή και θα είσαι για πάντα ο 1ος!!!!Λείπεις κάθε στιγμή κάθε λεπτό κάθε μέρα κάθε νύχτα η πληγή δεν μπαλώνει !!!!!Ειμαι σίγουρος ότι θα είσαι εκεί που σου αξίζει εκεί που αγωνίστηκες και τα κατάφερες με το επίγειο ταλέντο σου και την απλότητα σου για πολλά χρόνια ακόμα γιατί ο κόσμος δεν θα σε αφήσει ποτέ να ξεχαστείς !!!!Σ´αγαπαω και μου λείπεις κάθε μέρα και πιο πολύ !!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.