Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες συνοδευόμενοι από τους μέντορές τους και τους βιομηχανικούς εμπειρογνώμονες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της γαλακτοβιομηχανίας αλλά και να ενημερωθούν για τις τρέχουσες τεχνολογικές εξελίξεις όπως τους: χημικούς, μικροβιολογικούς και φυσικούς ελέγχους κατά την παραλαβή του γάλακτος, την τεχνολογία της παραγωγής χαλουμιού και γιαουρτιού, την εισαγωγή και εφαρμογή του Συστήματος HACCP και άλλων συστημάτων ποιότητας, ενώ, ενημερώθηκαν αναλυτικά για τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της γαλακτοβιομηχανίας
Ένα σημαντικό μέρος της πρακτικής άσκησης του πτυχίου Διατροφής και Διαιτολογίας που προσφέρει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου πραγματοποιείται στην Κοινότητα και στη Βιομηχανία με σκοπό να παρέχει τα κατάλληλα επαγγελματικά και πρακτικά εφόδια στους φοιτητές και στις φοιτήτριες αλλά και να μεγιστοποιήσει την αντίληψή τους για το εργασιακό περιβάλλον και τις πραγματικές συνθήκες της αγοράς εργασίας.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.