Η Ελένη Μενεγάκη αγκαλιά με το γιο της Άγγελο Λάτσιο

Header Image

Με το ανανεωμένο του look, βρέθηκε στο πλευρό της μαμάς του στις εγκαταστάσεις του MEGA

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Ελένη Μενεγάκη, στο πλατό της εκπομπής της στο Mega την Παρασκευή.

Ο μοναχογιός της δημοφιλούς  παρουσιάστριας, Άγγελος Λάτσιος, με το ανανεωμένο του look, βρέθηκε στο πλευρό της μαμάς του στις εγκαταστάσεις του MEGA και φυσικά εκείνη δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί μαζί του και να αναρτήσει τη φωτογραφία τους στο instagram.

"Πόσες αναμνήσεις έχω μαζί σου από μωράκι ακόμα μέσα στα τηλεοπτικά studio … απόκριες , πρεμιέρες , ταξίδια , γιορτές , γέλια , χαρές … Άγγελε μου σ αγαπώ" έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.




 










Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.























 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki






Πηγή: thetoc



ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play