Θάνος Καλλίρης: «Ήμουν χάλια ψυχολογικά, είχα κατάθλιψη, δεν μπορούσα να κοιμηθώ»

Header Image

«Υπήρξαν όμως και στιγμές που δεν είχα να κάνω τίποτα και ένιωθα μόνος και δυστυχής».

 

Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε για τη δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού, κατά την οποία αναβλήθηκαν όλα τα καλλιτεχνικά δρώμενα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε σε συνέντευξη, που παραχώρησε στο περιοδικό «ΕΓΩ»:

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διετία, ψυχολογικά και οικονομικά για εμένα. Απλά επιβίωσα, διότι δεν γίνεται αλλιώς» και πρόσθεσε: «Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, πέρυσι όταν συμπλήρωσα έναν χρόνο ανεργίας και απραξίας, ήμουν χάλια ψυχολογικά. Δεν το κρύβω. Είχα κατάθλιψη, δεν μπορούσα να κοιμηθώ και γενικότερα είχα πολλά προβλήματα ψυχικής υγείας. Ευτυχώς όμως, ως δια μαγείας, όταν ξεκίνησα να δουλεύω, έφυγαν. Στράφηκα στην τέχνη μου και έγραψα πολλά τραγούδια.

Άλλα χαρούμενα, άλλα λυπητερά και άλλα πολύ ερωτικά, που ευελπιστώ σύντομα να δουν το φως, είτε μέσω εμού είτε μέσω κάποιου άλλου τραγουδιστή. Επίσης στράφηκα στο να «συγυρίσω» το παρελθόν μου, να το ψηφιοποιήσω, γιατί είμαι ένας καλλιτέχνης που είχε πάρα πολλές βιντεοκασέτες, κασέτες ήχου κλπ και ήθελα να τα βάλω σε μια καινούργια ψηφιακή μορφή και τάξη. Υπήρξαν όμως και στιγμές που δεν είχα να κάνω τίποτα και ένιωθα μόνος και δυστυχής».

Πηγή: Πρώτο Θέμα



ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play