Φόρμα αναζήτησης

Νέο BMW Σειρά 3:  Πάντα Μπροστά.

BMW 3 Series

Το Σάββατο 23 Μαρτίου η Χαράλαμπος Πηλακούτα Λτδ σας προσκαλεί να δείτε από κοντά το νέο ΒΜW Σειρά 3 και να το αποκτήσετε με ειδικά προνόμια.

Από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 6.00 το απόγευμα σας περιμένουμε:

  • Στη Λευκωσία στο Pilakoutas Showcase, Λεωφόρος Λεμεσού 114 και στη
  • Λεμεσό στον Εκθεσιακό χώρο της BMW,  Πάφου 101, Κάτω Πολεμίδια.

Το απόλυτο σπορ sedan της BMW είναι εδώ και σας καλεί να το δείτε και να το οδηγήσετε. Με εντελώς δυναμική σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής, και συγχρόνως με μια νέα ικανότητα: πείτε απλώς τη φράση «Hey BMW» και θα αναγνωρίσει τη φωνή σας υπακούοντας  σε κάθε σας επιθυμία!

Η 7η γενιά του είναι έτοιμη να σας οδηγήσει στο μέλλον. Το νέο BMW Σειρά 3 Sedan, ξεχωρίζει και επαναπροσδιορίζει τον εαυτό του. Με την πρωτοποριακή του σχεδίαση σηματοδοτεί την αυγή μιας νέας εποχής. Με πιο ισχυρούς κινητήρες για ασυναγώνιστες επιδόσεις, συνεχίζει την άκρως επιτυχημένη πορεία των προκατόχων του παραμένοντας το σημείο αναφοράς στην κατηγορία των premium sedan της αγοράς. Οι μεγαλύτερες διαστάσεις, ο δυναμικός σχεδιασμός και ο μικρότερος αεροδυναμικός συντελεστής είναι μόνο μερικά από τα κορυφαία  χαρακτηριστικά του. Στον εξωτερικό σχεδιασμό ξεχωρίζει η μοναδική μάσκα της BMW, οι νευρώσεις στο καπό και τα νέα φωτιστικά σώματα, τα οποία είναι μακρύτερα και αγκαλιάζουν τις γωνίες του αμαξώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες:  http://www.bmw.com.cy