Φόρμα αναζήτησης

Σαν πραγματικοί πρωταθλητές…

Ο Kimi Raikkonen μπορεί να πήρε την πρώτη του pole position μετά το 2008, όμως τελικά η νίκη πήγε στον Sebastian Vettel. Η Ferrari πήρε την νίκη στο Μονακό, την πρώτη μετά το 2001, ενώ έκανε και το 1-2 κάτι που είχε να κάνει από το 2010 στην Γερμανία.

«Το 1-2 είναι ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα για όλη την ομάδα. Αναδείχθηκαν οι ικανότητες του μονοθεσίου, αλλά και των ανθρώπων που οδηγούν. Και οι δύο οδηγοί μας συμπεριφέρθηκαν σαν πραγματικοί πρωταθλητές. Εκκινώντας από την pole, ο Kimi οδήγησε τον αγώνα μέχρι το pitstop, το οποίο έγινε στο προγραμματισμένο γύρο.» «Ο Seb έμεινε έξω μερικούς γύρους ακόμα για να αυξήσει την διαφορά από τον Ricciardo.

Οι χρόνοι του ήταν εξαιρετικοί με τα ultrasoft κάνοντας πολλούς γύρους, το οποίο επιβεβαιώνει την ποιότητα της Pirelli. Ο Kimi δυστυχώς έχασε πολύτιμο χρόνο πίσω από τα τελευταία μονοθέσια.» «Το ποιο σημαντικό στοιχείο του αγώνα είναι πως η σκληρή δουλειά που κατέβαλαν όλα τα παιδιά επιβραβεύτηκε. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στον επερχόμενο αγώνα του Καναδά.» δήλωσε ο Arrivabene.