Φόρμα αναζήτησης

Citroen: Προτεραιότητά για μας ο Ogier

Ο Βέλγος αγωνιστικός διευθυντής της Citroen μίλησε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα σε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξή του στην L’Equipe. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο ζήτημα του Mikkelsen, τον οποίον να φύγει καθώς δεν ήταν το ιδανικό για το μέλλον της Citroen, αλλά φαίνεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει τον Ogier πίσω στην ομάδα:

«Έπρεπε να κάνουμε ένα πλάνο για την μελλοντική μας στρατηγική, ακόμα και αν ο Andreas ήταν ένα πιθανό σενάριο για του χρόνου, δεν ήταν το ιδανικό σενάριο για την συγκεκριμένη στιγμή. Τώρα πρέπει να πάρουμε θέση, ώστε να μην μπλοκάρουμε άλλες ευκαιρίες, έπρεπε να εγκαταλείψουμε τον Andreas έτσι ώστε να υπογράψει με την Hyundai.»

«Ο Ogier είναι σίγουρα ο πρώτος μας στόχος αυτή την στιγμή και γι αυτό τον λόγο δεν θέλουμε να κάνουμε λάθος κινήσεις, ειδικότερα στον τομέα του budget, που θα μας αποτρέψουν να κυνηγήσουμε κι άλλες ευκαιρίες. «Οι συζητήσεις συνεχίζονται ήρεμα. Πάντα υπάρχει χώρος για συζήτηση για τις βασικές αρχές και τις βάσεις για μία πιθανή συνεργασία. Δεν έχει αποφασιστεί κάτι αυτή την στιγμή, είναι ακόμα λίγο νωρίς.» Τέλος, ο ίδιος μίλησε για το επόμενο τεστ που θα κάνει ο Sebastien Loeb, στο χώμα αυτή την φορά, αλλά και για την πιθανή επιστροφή του Γάλλου:

«Ο Loeb θα κάνει ακόμα ένα τεστ στο χώμα τον Σεπτέμβριο. Δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για να κάνει δύο με τρεις αγώνες την επόμενη χρονιά, αλλά σκέφτεται την τελική του απόφαση, και υπάρχουν συζητήσεις γι αυτό, αυτό θα είναι εφικτό μόλις πειστεί και θα είναι πολύ πιθανό να το γνωρίζουμε μόλις τελειώσει το τεστ.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ