Φόρμα αναζήτησης

Μεγάλη νίκη της Hyundai στο Ράλι “Γύρος της Κορσικής”

 

  • Θρίαμβος της Hyundai Motorsport στο Ράλι “Γύρος της Κορσικής”, τον τέταρτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC 2019.
  • Ο νικητής, Thierry Neuville, που βρισκόταν στη δεύτερη θέση, εξασφάλισε την πρώτη θέση στην τελευταία ειδική διαδρομή.
  • Ο Dani Sordo στην τέταρτη θέση, χαρίζοντας βαθμούς στην Hyundai Motorsport, η οποία επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας κατασκευαστών.

Η Hyundai Motorsport θριάμβευσε στον Γύρο της Κορσικής, τον τέταρτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος WRC 2019, μετά από μια δραματική μάχη στην τελευταία ειδική διαδρομή, με οδηγό τον Thierry Neuville και συνοδηγό τον Nicolas Gilsoul.

Στη διαδρομή της βραδιάς, πριν την τελευταία μέρα του ράλι, οι νικητές κρατούσαν την πρωτοπορία, την έχασαν προσωρινά το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν την τελευταία ειδική διαδρομή μήκους 19.34 χιλιομέτρων και να κατακτήσουν των πρώτη θέση στο βάθρο. Αυτή ήταν η 11η συνολικά νίκη της Hyundai, η δεύτερη στον Γύρο της Κορσικής και η πρώτη για το 2019.

Οι Dani Sordo και Carlos del Barrio τερμάτισαν στην τέταρτη θέση και βοήθησαν την Hyundai να επανέλθει στη πρώτη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών. Το τρίτο πλήρωμα της Hyundai τερμάτισε στην όγδοη θέση.