Φόρμα αναζήτησης

O Alonso απαντά στους επικριτές του

Ο Ισπανός πρωταθλητής μίλησε για τις προτεραιότητές του αλλά και το γεγονός ότι νιώθει ικανοποιημένος με τις επιλογές που έχει κάνει μέχρι και σήμερα.

«Η πρώτη μου προτεραιότητα είναι η F1 και να κερδίσω τον τρίτο μου παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η δεύτερη προτεραιότητά μου ήταν να απολαύσω την εμπειρία του Indy 500 και κατάφερα να το κάνω. «Διαβάζω πως οι άνθρωποι είναι θλιμμένοι. Θέλουν να με βλέπουν στην κορυφή περισσότερο, να κερδίζω περισσότερο.

Αλλά όταν πήγα στο Indy ήταν ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον και οι άνθρωποι ακόμη με σέβονταν πολύ. Περίμεναν κάτι να συμβεί στην πίστα. «Έκανα την κάθε κίνησή μου από ομάδα σε ομάδα επειδή αισθάνθηκα πως ήταν σωστό μέσα στην καρδιά μου. Και αν πάτε πίσω 17 ή 18 χρόνια, ταξίδευα με το βαν του μπαμπά μου σε αγώνες go-kart την Ιταλία. Θα μπορούσα να δουλεύω σε ένα σουπερμάρκετ πίσω στο Oviedo. Και τώρα έρχομαι στην Αμερική και οι άνθρωποι με ακολουθούν παντού.

«Δεν συμφωνώ με το “Τι κρίμα. Ο Alonso θα έπρεπε να έχει κάνει αυτό ή εκείνο”. Έχω κερδίσει 97 βάθρα και δυο τίτλους. Νομίζω πως τα πάω καλά».